search
Crossover 'Riverdale' en 'Sabrina' onwaarschijnlijk
Series / Nieuws

Crossover 'Riverdale' en 'Sabrina' onwaarschijnlijk

Ze bestaan niet alleen op verschillende zenders, maar ook in verschillende universa.

Dit jaar nog zal Netflix de serie The Chilling Adventures of Sabrina uitzenden. Die komt helemaal los te staan van Riverdale, een serie die zich in principe in hetzelfde universum zou kunnen afspelen. Maar dat blijkt dus niet het geval te zijn, al liggen de twee steden in de comics tegenover elkaar aan de oevers van de Sweet Water River.


Riverdale, dat bezig is met zijn tweede seizoen op The CW, wordt alsmaar populairder en dus is het geen verrassing dat er een spin-off komt. Sabrina the Teenage Witch was daar perfect voor en die serie werd dan ook besteld door The CW. Maar vervolgens was het Netflix die hem overnam en twee seizoenen lanceert.

Lili Reinhart, die Betty Cooper speelt in Riverdale, laat weten dat een crossover niet zal gebeuren. Althans, zeer waarschijnlijk niet. "Ik geloof dat Betty enkel in de wereld van Riverdale bestaat. Een crossover is dus niet logisch. Om die reden werd dan ook de keuze gemaakt om naar Netflix te verhuizen - om van Riverdale en Sabrina een compleet losstaand universum te bouwen. Ik weet niet wat Roberto's plan voor Sabrina is en hoe die serie bovennatuurlijk of magisch wordt, maar die elementen bestaan niet in Riverdale. In elk geval nu niet. Dus het zou niet logisch zijn om die werelden te laten botsen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen