Duffer-broers trekken zich terug na 'Stranger Things' seizoen 3

Duffer-broers weg na 'Stranger Things' S3?

De twee lijken zich te willen gaan richten op mogelijke filmprojecten.

Zilko Tarici, 21 februari 2018 om 14:24

Vandaag is er een sterk gerucht naar buiten gekomen dat Matt en Ross Duffer, de bedenkers van Stranger Things, een stuk minder betrokken zullen zijn bij de bovennatuurlijke Netflix-serie na het afronden van het derde seizoen.
Moviefone weet namelijk te melden dat de twee klaar zijn om verder te kijken dan Stranger Things... tot op zekere hoogte. Volgens de site zou hun deal met Netflix behelzen dat ze nog twee andere projecten moeten ontwikkelen voor de streamingdienst, wat hen weerhoudt om hun huidige betrokkenheid bij Stranger Things te handhaven. Daarnaast zou het duo ontmoetingen hebben gehad met verschillende grote studio's in Hollywood om een film te regisseren. De Duffers maakten eerder al eens de weinig gekeken film Hidden met Alexander Skarsgard.

Als dit alles waar blijkt te zijn, zouden de Duffers nog steeds deels betrokken zijn bij het schrijven van de scenario's van het derde seizoen van Stranger Things en zullen ze ook hun titel als uitvoerend producenten behouden. De twee hebben eerder aangegeven dat Stranger Things in totaal moet bestaan uit vier of vijf seizoenen.

Het derde seizoen van Stranger Things zal ergens in 2019 beschikbaar worden gesteld door Netflix.

Bron: Moviefone

Lees meer over: Matt Duffer, Ross Duffer, Stranger Things, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard

Populair nieuws