Drunk History krijgt zesde seizoen bij Comedy Central

Drunk History krijgt zesde seizoen

Dronken comedians zijn duidelijk helemaal in!

Geoffrey Ketels, 26 februari 2018 om 16:35

Comedy Central heeft bekend gemaakt dat het haar voor een Emmy genomineerde serie 'Drunk History' een zesde seizoen zal geven. Helemaal onverwacht komt dit nieuws natuurlijk niet. Comedy Central heeft bovendien meteen aangegeven dat het zesde seizoen zal bestaan uit in totaal zestien afleveringen. Dat maakt het meteen de grootste order in de geschiedenis van Drunk History. De aankondiging van het zesde seizoen komt er amper één maand na de première van het vijfde deel uit de reeks.
Bij monde van Comedy Central president Kent Alterman werd het volgende gesteld over de verlenging; "Men zegt dat geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, echter na vijf seizoenen mag het duidelijk zijn dat ze het best kan worden verteld door dronken comedians".

Comedy Central hecht duidelijk zeer veel waarde aan haar vaste projecten. Niet alleen Drunk History werd namelijk verlengd, hetzelfde geldt ook voor onder meer Broad City, Another Period, Corporate en South Park. Ben jij een fan van Drunk History en kijk jij al uit naar het zesde seizoen van de reeks?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Drunk History, serie, Comedy Central

Populair nieuws