search

Ons nieuws van maandag 26 februari 2018

Drunk History krijgt zesde seizoen bij Comedy Central
Series / Nieuws

Drunk History krijgt zesde seizoen bij Comedy Central

Dronken comedians zijn duidelijk helemaal in!

Comedy Central heeft bekend gemaakt dat het haar voor een Emmy genomineerde serie 'Drunk History' een zesde seizoen zal geven. Helemaal onverwacht komt dit nieuws natuurlijk niet. Comedy Central heeft bovendien meteen aangegeven dat het zesde seizoen zal bestaan uit in totaal zestien afleveringen. Dat maakt het meteen de grootste order in de geschiedenis van Drunk History. De aankondiging van het zesde seizoen komt er amper één maand na de première van het vijfde deel uit de reeks.

Bij monde van Comedy Central president Kent Alterman werd het volgende gesteld over de verlenging; "Men zegt dat geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, echter na vijf seizoenen mag het duidelijk zijn dat ze het best kan worden verteld door dronken comedians".

Comedy Central hecht duidelijk zeer veel waarde aan haar vaste projecten. Niet alleen Drunk History werd namelijk verlengd, hetzelfde geldt ook voor onder meer Broad City, Another Period, Corporate en South Park. Ben jij een fan van Drunk History en kijk jij al uit naar het zesde seizoen van de reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt eerste Arabische serie 'Jinn' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt eerste Arabische serie 'Jinn' aan

En de cast doet alvast een billetje rinkelen...

Netflix heeft haar eerste, Arabische serie aangekondigd. De reeks zal bestaan uit zes afleveringen en kreeg de naam 'Jinn'. De serie wordt geproduceerd door Elan en Rajeev Dassani en ook de regisseur is een bekende naam uit het Midden-Oosten. Het gaat hierbij dan ook om het opkomende Libanese talent 'Mir-Jean Bou Chaaya'. Hij was eerder in 2015 verantwoordelijk voor de komedie 'Very Big Shot'. De screenwriter voor het project is Bassel Ghandour. Hij was de mede schrijver van het voor een Oscar genomineerde 'Theeb'.

Het drama Jinn zal later dit jaar worden opgenomen in het prachtige Jordanië. Als kijker volgen we een groep vrienden wiens levens abrupt worden verstoord op het ogenblik dat ze in de historische stad Petra geconfronteerd worden met een bovennatuurlijk wezen welke luistert naar de naam (hoe kan het ook anders) 'Jinn'. Niet alleen de onderlinge vriendschappen, maar ook de jonge romances worden zwaar op de proef gesteld op het ogenblik dat de groep wordt geconfronteerd met een nog groter kwaad welke er mee dreigt om de wereld te vernietigen.

Ben jij ook al zo benieuwd naar wat 'Jinn' allemaal voor ons als kijker in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie nieuwe personages in 'Strangers Things' seizoen 3
Series / Nieuws

Drie nieuwe personages in 'Strangers Things' seizoen 3

Met onder meer een buurvrouw die iets met de Upside Down te maken heeft?

Volgens That Hashtag Show zijn er in ieder geval drie nieuwe personages te zien in het derde seizoen van Stranger Things. De website wist ook omschrijvingen voor de personages te achterhalen. Check de details hieronder, waarbij wordt aangegeven dat de namen tijdelijk zijn.

Mayor Larry Kline - Omschreven als een klassieke jaren 80 politicus. Kline zou erg gevoelig zijn en enkel door zijn interesse gedraven worden. De studio zoekt een man tussen de 40 en 60 jaar

Bruce - Een journalist van rond de 50 jaar, is seksistisch, heeft overgewicht en daarmee erg sjofel.

Patricia Brown - Een aardige buurvrouw. Ze moet een vrouw zijn van zo'n 70 jaar. Ze zou veel in haar tuin werken en de jongeren advies geven. Er wordt verondersteld dat ze iets met de Upside Down te maken heeft.

De meeste van de bestaande personages keren uiteraard terug voor seizoen 3. De verwachting is dat het derde seizoen pas in 2019 op Netflix verschijnt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt 'Star Wars Resistance' de opvolger van 'Rebels'?
Series / Nieuws

Wordt 'Star Wars Resistance' de opvolger van 'Rebels'?

Het lijkt er wel op...

Nu Star Wars Rebels bijna voorbij is, zijn er al wat geruchten over de volgende serie in de franchise. Er zijn nu handelsmerken geregistreerd door Disney en Lucasfilm die wijzen op wat de toekomst ons mogelijk gaat brengen.

De fansite Yakface stelt dat Lucasfilm uitgebreide handelsmerken geregistreerd heeft voor de naam Star Wars Resistance. Het gaat dan om de naam, speelgoed, elektronische games, cadeautjes, kerstversiering, boeken, mobiele apps en veel meer. Meestal als de productiehuizen dit soort handelsmerken registreren, komt er een film of serie uit met een dergelijke naam.

Dan is het wel nog de vraag wat voor serie het wordt. Het zou een animatieserie kunnen worden van de hand van Dave Filoni, die na Rebels mag werken aan nieuwe animatieprojecten voor Lucasfilm en Disney, maar ook een live-action show kunnen worden die Disney naar het schijnt naar zijn nog te lanceren streamingkanaal wil brengen.

Zekerheid zal vermoedelijk tot 2019 op zich laten wachten, dan wordt het kanaal gelanceerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale S8 'The Walking Dead' te grootschalig
Series / Nieuws

Finale S8 'The Walking Dead' te grootschalig

Teveel voor de kijker om te bevatten...

Het achtste seizoen van The Walking Dead krijgt volgens showrunner Scott Gimple een "te grote" finale voor de kijker. De finale maakt vermoedelijk een einde aan de All Out War-verhaallijn die begin dit seizoen werd ingezet. Of de serie de comics volgt, is nog niet bekend, maar het zou heel goed kunnen.

"Het is erg grootschalig," begon Gimple tegenover Entertainment Weekly. "Misschien wel iets te groot op dit moment. Het was behoorlijk buitengewoon, hoe groots sommige van de dingen zijn die we mochten doen. De emotionele intensiteit was gestoord. En het zet ook het volgende verhaal heel mooi op."

Wat Gimple betreft zal niemand veilig zijn dit achtste seizoen. "Ik denk dat we op emotioneel gebied hetzelfde gevoel willen bereiken als [bedenker Robert Kirkman] in de comics. Maar vanuit het vlindereffect en de verschillende personages die er niet waren of juist wel waren, en de manier waarop wij het verhaal vertellen, volgt dat het allemaal op een heel andere manier plaatsvindt. Er zijn wat grote veranderingen die de uitkomst van bepaalde aspecten van het verhaal helemaal veranderen. Dus we proberen trouw te blijven aan de emoties, maar veranderen er ook grote delen van. Het speelt zich heel anders af."

Het negende seizoen is showrunner Gimple klaar, dan neemt Angela Kang het van hem over.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.