Eerste poster 'Daredevil' seizoen 3

Eerste poster 'Daredevil' seizoen 3

Jim Pedd, 7 maart 2018 om 10:13

Voor het eerst is er artwork vrijgegeven voor het derde seizoen van Netflix-serie Daredevil. Dat werd op het internet gezet door Marvel Entertainment Chief Creative Officer en laat een Matt Murdock zien die een sprong van een hoog gebouw waagt. Natuurlijk is dit niet de definitieve poster, maar een van de vele die worden vrijgegeven.

Het derde seizoen van de Marvel/Netflix-serie is in de loop van dit jaar nog te zien. Een synopsis hebben we helaas niet, maar we weten wel dat Matt (Charlie Cox) zichzelf zal moeten herpakken na de dramatische gebeurtenissen in The Defenders. Daarnaast is er een strijdlustige Kingpin (Vincent D'Onofrio), die uit is op wraak voor de gebeurtenissen uit het eerste seizoen.

Shworunner is dit jaar Erik Oleson, die het overnam van Douglas Petrie en Marco Ramirez. Zij stonden aan het hoofd van het tweede seizoen en hadden zelf het stokje overgenomen van Steven DeKnight. Een precieze releasedatum is er nog niet.Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: Serietotaal

Lees meer over: Daredevil, marvel, Netflix, Charlie Cox, Vincent Donofrio, The Defenders

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws