search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Featured

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke nieuwe series of seizoenen kan je vanaf deze week op Netflix gaan bekijken?

Vanaf deze week plaatsen we elke vrijdag een overzicht op Serietotaal met daarin de laatste toevoegingen die Netflix aan zijn database gedaan heeft. In dit artikel lichten we daarnaast de vijf beste nieuwe series in de selectie uit.

Nadat ze haar martelaar Kilgrave vermoord heeft, weet de hele stad dat Jessica Jones een moordenaar is en een met superkrachten. Een nieuwe zaak zorgt ervoor dat ze met enige terughouding haar problematische verleden tegemoet moet treden en moet proberen te begrijpen waarom ze zo geworden is als ze ook echt wasOm zijn familie te beschermen, besluit politieagent Nikolai een moordzaak weg te moffelen. Maar zodra zijn collega Anniken begint te vermoeden dat er sprake is van een probleem, raakt hij gevangen in een gevaarlijk spel van plichtsbesef en het beschermen van de geheimen. Dat vervaagt de grens tussen goed en slecht al snel.
In Love staat het koppel Mickey en Gus centraal. Zij moeten samen in deze prachtserie van Judd Apatow een manier vinden om het leven te doorstaan, compleet met alle problemen, vernederingen en intimiteiten die daarbij komen kijken. Dit derde is het laatste seizoen.
Elke aflevering weer spreekt David Letterman, beroemd talkshowhost, met een nieuwe gast. Eerder sprak hij met oud-president Barack Obama, acteur George Clooney en deze week met Malala Yousafzai, die de Nobelprijs voor de Vrede won en zich inzet voor onderwijs voor meisjes in landen waar dat niet normaal is.
Deze miniserie speelt zich af over een periode van vier dagen. Elke aflevering vertelt daarbij over de gebeurtenissen op één dag in Engeland. Centraal staat de moord op een pizzakoerier, die tijdens zijn bezorgronde werd doodgeschoten. Waarom is onduidelijk, maar Kip Glaspie denkt daar als politierechercheur duidelijkheid over te kunnen vinden.
Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Ash vs. Evil Dead (2016) - S03E02
Black Lightning (2018) - S01E06
Dynasty (2017) - S01E14
Legends of Tomorrow (2016) - S03E13
Lucifer (2017) - S03E16
Joel McHale Show with Joel McHale (2018) - S01E03
The Flash (2015) - S04E15
Riverdale (2017) - S02E14
Designated Survivor (2017) - S02E12
Arrow (2012) - S06E15Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Anime
A.I.C.O. Incarnation (1 seizoen; 2018)

Documentaire
Combat Countdown (1 seizoen; 2012)

Kinderserie
H20: Just Add Water (3 seizoenen; 2009)
Trolls: Door Met de Beat (2 seizoenen; 2018)

Reality
Al's Fish'n With Mates (1 seizoen; 2015)
Nailed It (1 seizoen; 2018)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen