search
'Suicide Squad'-actrice gecast in Amazon-serie 'The Boys'
Series / Nieuws

'Suicide Squad'-actrice gecast in Amazon-serie 'The Boys'

Evan Goldberg en Seth Rogen, de mannen die eerder Preacher naar het kleine scherm brachten, zullen de serie produceren.

Karen Fukuhara (Suicide Squad) heeft een belangrijke rol gescoord in Amazon-superheldenserie The Boys. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Garth Ennis en werd bedacht door Eric Kripke (Supernatural, Timeless). De serie speelt zich af in een wereld waarin superhelden de duistere zijde van hun roem omhelzen.


Een groep superhelden die bekend staan onder de naam 'the boys' heeft de taak om corrupte superhelden op keiharde wijze uit te schakelen. Fukuhara zal de rol spelen van Female, een jonge Aziatische huurmoordenaar die geavanceerde martial arts-vaardigheden beheerst en hiermee dingen kan laten ontploffen.

Wanneer de 'Boys' haar vinden, reageert ze extreem wild en spreekt ze geen woord. Ze leert later wat het is om mens te zijn door haar innige relatie met het personage Frenchie. Naast Fukuhara zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jesse T. Usher en Nathan Mitchell.

Evan Goldberg en Seth Rogen zullen de eerste aflevering regisseren en daarna produceren. The Boys is een productie van Sony Pictures TV Studios, Original Films en Amazon. Kripke doet dienst als showrunner van de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen