search
Eindelijk meer bekend over lancering Apple TV
Series / Nieuws

Eindelijk meer bekend over lancering Apple TV

Wanneer gaat de boel van start?

Apple had al een geweldige line-up voor de nieuwe tv-shows waarmee zij de concurrentie met Netflix, Amazon en Hulu aangaan. Maar liet iedereen in het duister over een mogelijke releasedatum van die nog te lanceren streamingdienst.


Tot nu toe had Apple al samenwerkingen met grote namen bekend gemaakt zoals een serie met rollen voor Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, een komedie met Kristen Wiig en series van M. Night Shyamalan, La La Land regisseur Damien Chazalle, Steven Spielberg en een SciFy serie van Battlestar Galactica-bedenker Ron Moore.

Helaas was er nog steeds geen duidelijke informatie van Apple over de releasedatum van deze nieuwe series. Een nieuw artikel over Apple TV van de New York Times licht een tipje van de sluier. In het voorjaar of de vroege zomer 2019 zal Apple deze nieuwe eigen tv-shows lanceren. Er bestaat een kans dat dit al begin maart kan plaats vinden. Apple heeft nog geen specifieke informatie gedeeld met zakenpartners over hoe zij deze tv-shows zullen verspreiden. Maar de New York Times weet te melden dat deze series mogelijk verschijnen op de tv app waarmee Apple gebruikers nu ook de series van HBO-Go en Hulu kunnen bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen