Nieuwe dreiging in seizoen 2 van Star Trek: Discovery

Nieuwe dreiging in S2 van Star Trek: Discovery

Sinistere afdeling keert terug.

Jim Pedd, 28 maart 2018 om 10:15

Het slot van het eerste seizoen van Star Trek: Discovery laat ons al in spanning afwachten op seizoen twee. Maar tijdens WonderCon bleek dat hints over de nieuwe bedreigingen in seizoen twee zijn gesneuveld tijdens de montage. Een verwijderde slotscène laat ons een sinistere afdeling binnen Starfleet zien en bevestigt dat een bekend gezicht zal terugkeren in seizoen twee. Je bent gewaarschuwd voor spoilers.
Afgelopen weekend tijdens WonderCon is de verwijderde slotscene getoond waarin een nieuwe slechterik van acteur Alan van Sprang als "Section 31" agent Michelle Yeoh's Mirror Universe Keizerin Georgiou probeert te rekruteren voor deze duistere kant van Star Fleet in ruil voor "invloed op het lot van de melkweg". De tijdlijn van deze ontmoeting is niet helemaal duidelijk. Keizerin Georgiou lijkt al vrij snel haar eigen club te hebben gevestigd in de Qo'noS-markt, maar de aftiteling die gelijk op deze scène volgde impliceert dat dit inderdaad de slotscene van seizoen 1 is.

Star Trek fans zullen Sectie 31 herkennen als de dubieuze geheimzinnige Starfleet afdeling uit de originele Deep Space Nine-reeks en uit J.J. Abram's film Star Trek Into Darkness. Bekijk hier de clip!


Lees meer over: Star Trek Discovery, Netflix, CBS, Sonequa Martin Green

Populair nieuws