search
CBS geeft 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' een tweede seizoen
Series / Nieuws

CBS geeft 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' een tweede seizoen

Beide series doen het dan ook fantastisch!

Geoffrey Ketels

CBS heeft bekend gemaakt dat haar twee series, namelijk 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' met zekerheid een tweede seizoen krijgen. Deze aankondiging komt eigenlijk helemaal niet uit de lucht vallen, in tegendeel. Beide series zijn sterke performers voor CBS waardoor de bekendmaking van een tweede seizoen slechts een kwestie was van tijd. Beide series zullen terug op het kleine scherm verschijnen in de komende herfst.


Seal Team met David Boreanez in de hoofdrol is de nummer één serie van CBS met een gemiddeld aantal kijkers van zomaar even 10,23 miljoen per aflevering. Het moet alleen 'The Good Doctor' nog voor zich dulden. Ook S.W.A.T. blijkt een sterke performer voor het netwerk met gemiddeld 9,08 miljoen kijkers per episode.

"Deze fantastische, nieuwe drama's vormen een prachtige aanvulling op ons schema. Niet alleen weten ze op creatieve wijze de juiste noten aan elkaar te slaan, daarnaast zorgen ze voor een echte connectie met onze kijkers." Deze woorden zijn afkomstig van Kelly Kahl, president bij CBS Entertainment.

In S.W.A.T. maakt de kijker overigens terug kennis met Shemar Moore. Het is zijn eerste rol nadat hij voor elf seizoenen te zien was in 'Criminal Minds', uiteraard ook een CBS serie. Ben jij een fan van S.W.A.T. en / of Seal Team en kijk je ook al uit naar het vervolg?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen