search
Regisseur 'True Detective' vertrekt plots

Regisseur 'True Detective' vertrekt plots

Eerder dan verwacht.

Bram de Groot

Eerder dan verwacht is Jeremy Saulnier vertrokken bij True Detective. De regisseur van de films Green Room en Blue Ruin zou de eerste drie afleveringen regisseren.


Volgens Variety heeft Saulnier wel de eerste twee afleveringen geregisseerd. Tv-veteraan Daniel Sackheim is zijn vervanger. Sackheim is bekend van zijn werk aan series als Better Caul Saul, The Americans, Game of Thrones, House M.D. en The X-Files. Hij gaat verder waar Saulnier was gebleven na zijn plotse vertrek. Sackheim zal de overige afleveringen samen met Nic Pizzolatto regisseren. De bedenker van True Detective maakt zijn regiedebuut voor seizoen 3.

Over de reden van het vertrek van Saulnier is niet zoveel bekend. Volgens HBO zou het gaan om een agendaconflict en het uitlopen van de opnames. Het gerucht gaat dat hij is geclasht met Pizzolatto.

Het derde seizoen vertelt een macaber verhaal in het hart van de Ozarks en een mysterie van tientallen jaren oud. De serie zal zich afspelen over drie tijdsperiodes. Er zijn rollen voor Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Ray Fisher en Mamie Gummer. Ergens in 2019 op HBO.


Aanbevolen artikelen