search

Ons nieuws van maandag 2 april 2018

Willa Holland stopt met 'Arrow'
Series / Nieuws

Willa Holland stopt met 'Arrow'

Geen Thea meer dus.

De geruchten blijken te kloppen. Actrice Willa Holland stopt met The CW-serie Arrow. In de aflevering The Thanatos Guild heeft ze afscheid genomen van de franchise. Dat heeft showrunner Marc Guggenheim bevestigd tijdens een vraaggesprek met TV Line.

"Willa had een verlangen kenbaar gemaakt, om minder vaak in de serie te hoeven spelen," begon Guggenheim zijn uitleg. De actrice gaf dat in seizoen vier al te kennen en daar is men toen mee akkoord gegaan. "Tegelijk was er de indicatie dat ze waarschijnlijk niet zou tekenen voor een zevende seizoen. Dus we wisten dit al een tijdje. Toen we begonnen met het zesde seizoen, hebben we nog eens met haar gesproken, maar Willa gaf aan dat ze niet van gedachten veranderd was."

En dus nemen we afscheid van het personage van Willa Holland. De serie gaat zonder haar verder en op 4 april is een nieuwe aflevering te zien in de Verenigde Staten. Op Netflix is die een dag later te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser HBO's 'Westworld'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe teaser HBO's 'Westworld'

Delos belooft een boel nieuws.

Er is een tweede trailer voor Westworld online verschenen. Vorige week gaf HBO voor het eerst nieuwe beelden van het tweede seizoen vrij en fans ontdekten nu een nieuwe trailer. Het gaat niet echt om een traditionele trailer, maar meer om een speciale reclame die voor Delos is gemaakt.



De teaser die je hierboven ziet, laat weinig nieuws van het tweede seizoen zien. Wel wordt een belangrijk ding duidelijk gemaakt: er is meer dan alleen Westworld. Er zijn veel meer pretparken, waarvan Westworld en Shogun World er slechts twee zijn. De opties zijn eindeloos, maakt men duidelijk.

Dat is een interessante belofte, want over het nieuwe seizoen hoorden we tot nu toe niet zoveel. We weten dat er ook buiten het park getreden wordt en dat we meer leren over de wereld en de tijd waarin de serie zich afspeelt. Hoe dat eruit ziet merken we snel, want op 22 april gaat de serie weer verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon maakt maakt 'A League of Their Own'-serie
Series / Nieuws

Amazon maakt maakt 'A League of Their Own'-serie

Tom Hanks en Geena Davis speelden de hoofdrollen in de oorspronkelijke film uit 1992.

Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios bundelen volgens The Hollywood Reporter hun krachten om een tv-serie te maken van A League of Their Own. De oorspronkelijke film van Penny Marshall stamt alweer uit 1992. Ditmaal zal het verhaal echter een 'hedendaagse twist' krijgen.

De serie begint in 1943 met de formatie van de honkbalcompetitie voor vrouwen en laat zien hoe de Rockford Peaches van seizoen tot seizoen presteren en hun team intact proberen te houden We zien daarnaast ook hoe de Verenigde Staten krijgt te kampen met grote veranderingen.

Will Graham (Mozart in the Jungle) em Abbi Jacobson (Broad City) zullen het script van de serie schrijven en fungeren als uitvoerend producenten. In de filmversie waren de hoofdrollen weggelegd voor Tom Hanks, Geena Davis, Madonna, Lori Petty, Jon Lovitz, David Strathairn, Garry Marshall en Bill Pullman.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
CBS geeft 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' een tweede seizoen
Series / Nieuws

CBS geeft 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' een tweede seizoen

Beide series doen het dan ook fantastisch!

Geoffrey Ketels

CBS heeft bekend gemaakt dat haar twee series, namelijk 'S.W.A.T.' en 'Seal Team' met zekerheid een tweede seizoen krijgen. Deze aankondiging komt eigenlijk helemaal niet uit de lucht vallen, in tegendeel. Beide series zijn sterke performers voor CBS waardoor de bekendmaking van een tweede seizoen slechts een kwestie was van tijd. Beide series zullen terug op het kleine scherm verschijnen in de komende herfst.

Seal Team met David Boreanez in de hoofdrol is de nummer één serie van CBS met een gemiddeld aantal kijkers van zomaar even 10,23 miljoen per aflevering. Het moet alleen 'The Good Doctor' nog voor zich dulden. Ook S.W.A.T. blijkt een sterke performer voor het netwerk met gemiddeld 9,08 miljoen kijkers per episode.

"Deze fantastische, nieuwe drama's vormen een prachtige aanvulling op ons schema. Niet alleen weten ze op creatieve wijze de juiste noten aan elkaar te slaan, daarnaast zorgen ze voor een echte connectie met onze kijkers." Deze woorden zijn afkomstig van Kelly Kahl, president bij CBS Entertainment.

In S.W.A.T. maakt de kijker overigens terug kennis met Shemar Moore. Het is zijn eerste rol nadat hij voor elf seizoenen te zien was in 'Criminal Minds', uiteraard ook een CBS serie. Ben jij een fan van S.W.A.T. en / of Seal Team en kijk je ook al uit naar het vervolg?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regisseur 'True Detective' vertrekt plots
Series / Nieuws

Regisseur 'True Detective' vertrekt plots

Eerder dan verwacht.

Eerder dan verwacht is Jeremy Saulnier vertrokken bij True Detective. De regisseur van de films Green Room en Blue Ruin zou de eerste drie afleveringen regisseren.

Volgens Variety heeft Saulnier wel de eerste twee afleveringen geregisseerd. Tv-veteraan Daniel Sackheim is zijn vervanger. Sackheim is bekend van zijn werk aan series als Better Caul Saul, The Americans, Game of Thrones, House M.D. en The X-Files. Hij gaat verder waar Saulnier was gebleven na zijn plotse vertrek. Sackheim zal de overige afleveringen samen met Nic Pizzolatto regisseren. De bedenker van True Detective maakt zijn regiedebuut voor seizoen 3.

Over de reden van het vertrek van Saulnier is niet zoveel bekend. Volgens HBO zou het gaan om een agendaconflict en het uitlopen van de opnames. Het gerucht gaat dat hij is geclasht met Pizzolatto.

Het derde seizoen vertelt een macaber verhaal in het hart van de Ozarks en een mysterie van tientallen jaren oud. De serie zal zich afspelen over drie tijdsperiodes. Er zijn rollen voor Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Ray Fisher en Mamie Gummer. Ergens in 2019 op HBO.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen