search
Spin-off 'The Walking Dead' naar bevroren omgeving?
Series / Nieuws

Spin-off 'The Walking Dead' naar bevroren omgeving?

Komt de winter eraan?

Met The Walking Dead in het achtste seizoen en het vierde seizoen van Fear the Walking Dead onderweg zijn er voldoende Walkers te zien op het kleine scherm. Een nieuwe spin-off zou mogelijk een bevroren New York laten zien.


Greg Nicotero, uitvoerend producent, ziet graag dat er een spin-off komt over dit onderdeel uit de comics. Tegenover FANDOM zei hij: "Een van de dingen die de comic goed doet is dat het koude weer en de winter worden geïntroduceerd. Ik heb een paar webisodes geschreven met een bevroren zombie-groep. Ik hoop dat we een compleet andere omgeving op zoeken, een koud weer-scenario. Bevroren zombies zijn f"“ing geweldig. Tot ze ontdooien, want dan ga je eraan."

De hoofdserie speelt zich vooral in de zomermaanden af. En dit is een redelijk praktisch iets. The Walking Dead wordt namelijk opgenomen in Georgia in de zomermaanden, waardoor het gebruik van sneeuw erg lastig is. Het budget is er ook niet voor beschikbaar, volgens Nicotero. Nicotero gaf aan dat een mogelijke spin-off buiten de States wordt opgenomen.

Huidig showrunner Scott M. Gimple zei in het verleden al eens dat hij geschokt zou zijn als er geen serie komt die zich afspeelt in de winter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen