search
Luke Cage & Iron Fist-serie 'Heroes for Hire' onvermijdelijk
Series / Nieuws

Luke Cage & Iron Fist-serie 'Heroes for Hire' onvermijdelijk

Of de serie er na het tegenvallende The Defenders ook daadwerkelijk komt, is nog even afwachten...

Na hun ontmoeting in The Defenders, lijkt het er sterk op dat we Luke Cage (Mike Colter) en Danny 'Iron Fist' Rand (Finn Jones) opnieuw samen in actie zullen zien komen in het tweede seizoen van Marvel-/Netflix-serie Luke Cage. Of Colters kogelbestendige held ook te zien zal zijn in het tweede seizoen van Iron Fist is echter nog onduidelijk.


De grote vraag is momenteel echter of we de twee samen zullen zien in een potentiƫle Heroes for Fire-spinoff. Een nieuw seizoen van The Defenders lijkt momenteel van de baan, dus een derde seizoen van Luke Cage of Iron Fist zou zomaar kunnen uitmonden in een Heroes for Hire-seizoen.

Cheo Hodari Coker, showrunner van Luke Cage, sprak onlangs met Empire's Pilot TV, en werd gevraagd naar de mogelijke spinoff. Hij antwoordde als volgt:

"Het is zeker iets waar we naar kijken. Iedereen bij Marvel Television weet dat deze combinatie onvermijdelijk is, zeker als je kijkt naar hoe we deze twee personages samen hebben laten werken. Het voelt goed en we willen er meer van zien. Heroes for Hire behoort zeker tot de mogelijkheden."

Hoofdrolspeler Colter werd ook gevraagd naar de spinoff, en hij liet weten dat de beslissing niet aan hem is:

"Ik en Finn kunnen goed met elkaar overweg. Onze personages passen goed bij elkaar. Het is altijd fijn om je favoriete personages samen te zien, maar de inzet is nooit zo hoog als bij hun individuele verhalen."

Het tweede seizoen van Luke Cage is vanaf 22 juni a.s. te streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen