search
Hoeveel toont 'Westworld' van de andere parken?
Series / Nieuws

Hoeveel toont 'Westworld' van de andere parken?

Houd je vast...

Het nieuwe seizoen van Westworld gaat niet veel tijd doorbrengen in Shogun World. Niet gek ook, gezien de titel van de serie, maar toch… er zijn vijf andere parken naast Westworld uit de titel, dus dat de HBO-serie andere plekken zou bezoeken leek wel zeker.


Entertainment Weekly sprak met Jonathan Nolan en Lisa Joy, die vertelden dat het nieuwe park bloederiger wordt dan Westworld. "Goed, we willen de verwachtingen een beetje temperen. Het grootste deel van ons seizoen speelt zich af in Westworld. Maar we krijgen wel een kans om wat van de andere werelden te bekijken. En we brengen een paar afleveringen door in Shogun World, binnen een van onze verhaallijnen, terwijl de rest op andere plekken doorgaat. Dus ik wil de verwachtingen temperen, maar wat we in Shogun World doen is wel spectaculair."

Er zullen meerdere vragen beantwoord worden over de zes verschillende parken van Delos. Verder leren we meer over het universum waar de serie zich afspeelt. Vanaf 22 april weer te zien op HBO en 23 april op Ziggo Movies & Series XL.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen