search
Werk aan S2 'Lost in Space' al begonnen
Series / Nieuws

Werk aan S2 'Lost in Space' al begonnen

Moet Netflix wel even groen licht geven...

Er wordt al hard gewerkt aan een tweede seizoen voor Netflix-serie Lost in Space. De eerste reeks is sinds afgelopen vrijdag te zien op de streamingdienst en het is nog niet zeker of er weer een nieuw seizoen van de reboot komt. Daar zullen fans wel op hopen; het eerste seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger.


Bedenkers Matt Sazama en Burk Sharpless laten nu weten dat ze werken aan een "wild" tweede seizoen. Dat vertellen ze aan de site IndieWire. De plannen zijn al vrij uitgebreid: "we hebben het al flink uitgewerkt. Er zit natuurlijk een diepgaand verhaal achter de robot en de causaliteit waardoor deze hele wereld kon gebeuren, en we hebben dat deel al helemaal uitgedacht."

Die plannen worden momenteel al omgezet naar scripts voor een tweede reeks. "We schrijven daar al aan en hopen dat het nieuwe seizoen groen licht krijgt. Hopelijk kunnen we meer te zien krijgen van de avonturen van de Robinsons, want we hebben behoorlijk wat geks bedacht en hopen dat we dat ook mogen opnemen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen