'Grey's Anatomy' heeft geen levenslijn nodig!

'Grey's Anatomy' heeft geen levenslijn nodig!

De reeks werd door ABC dan ook verlengd voor een vijftiende seizoen!

Geoffrey Ketels, 30 april 2018 om 17:02

Grey's Anatomy heeft sinds de lancering van het eerste seizoen in maart 2005 heel wat fans achter zich weten te scharen. Dit is niet zo vreemd, want de fantastische verhaallijnen zorgen er gecombineerd met talentvolle acteurs en actrices voor dat dit een serie is die velen met recht en rede koesteren. Wel, voor deze fans is er nu goed nieuws. ABC denkt er namelijk duidelijk nog lang niet aan om het voor bekeken te houden met Grey's Anatomy. Ze heeft dan ook net bekend gemaakt dat er met zekerheid een vijftiende seizoen komt van de reeks!
Grey's Anatomy is de langst lopende primetime serie voor ABC. Bovendien komt ze met de aankondiging van het vijftiende seizoen in het vaarwater van een ander historisch, bijzonder populair medisch drama, namelijk 'ER'. Daarnaast lijkt niet alleen de vaste doelgroep trouw te blijven aan Grey's Anatomy. ABC liet immers weten dat het laatste seizoen de beste kijkcijfers van de voorbije vier jaar heeft weten te realiseren. Onder de doelgroep 18-49 jarigen blijft ze dan ook veruit het nummer 1 drama.

Ben jij een fan van Grey's Anatomy en ben je nu al benieuwd naar de nieuwe medische behandelingen die zullen opduiken in het vijftiende seizoen?

Lees meer over: Greys Anatomy, serie

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws