Hitserie 'Cobra Kai' krijgt tweede seizoen!!

Johnny en Daniel keren beiden terug voor nog eens tien topafleveringen!

Jim Pedd, 11-05-2018 14:26

Het verhaal van The Karate Kid gaat voorlopig nog wel door. YouTube Red bevestigt dat de serie, die dit jaar debuteerde en het ontzettend goed doet bij fans, een tien afleveringen tellend tweede seizoen krijgt. Dat zal deze herfst beginnen met productie, waarna de uitzendingen in 2019 plaatsvinden.
De eerste serie trok sinds zijn debuut eerder deze maand ten minste twintig miljoen kijkers. Niet slecht, en dat komt eigenlijk vooral doordat de serie het echt goed deed. Elementen uit de films van vroeger werden allemaal teruggebracht op een mooie manier, die ook paste bij wat we verwacht hadden van de franchise. Afgezien van het feit overigens dat Johnny en Daniel weer terugkeerden.

In zijn statement laat YouTube Red dit weten over de verlenging:
"Deze serie had vanaf het eerste begin alle elementen goed zitten: meeslepende personages, een langdurige rivaliteit en de getalenteerde oorspronkelijke sterren. De manier waarop kijkers de nieuwe twist op deze geliefde franchise omarmd hebben, is buitengewoon en we kijken ernaar uit verder te gaan met Sony TV, Overbrook en het buitengewone creatieve team dat aangevoerd wordt door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg om een tweede seizoen te maken."

Lees meer over: Cobra Kai, YouTube Red, Ralph Macchio, William Zabka

Populair nieuws