Netflix-serie 'Lost in Space' keert terug!

Netflix-serie 'Lost in Space' keert terug!

Netflix laat een tweede seizoen maken.

Jim Pedd, 16 mei 2018 om 12:13

Netflix heeft bekend gemaakt dat het een tweede seizoen van Lost in Space laat maken! De Original debuteerde dit jaar op de streamingdienst en was meteen een succes. Het leek daarom wachten op het moment dat men een nieuwe reeks van de sci-fi serie zou bestellen en dat is nu dus bekend!
Lost in Space is een remake van de klassieker uit de jaren zestig. De serie speelt zich dertig jaar in de toekomst af, waarin het koloniseren van de ruimte realiteit is. De familie Robinson heeft proeven moeten doen om zichzelf te bewijzen en is geselecteerd om een nieuw leven op te bouwen op een nieuwe en betere wereld. Maar de nieuwe kolonisten worden en route naar hun nieuwe thuiswereld abrupt uit koers geblazen en moeten zien te overleven in een heel andere omgeving, lichtjaren van hun oorspronkelijke bestemming.

Hoeveel afleveringen het tweede seizoen precies zal krijgen is nog niet bekend, maar vermoedelijk worden dat er net als in het geval van de eerste reeks tien.

Lees meer over: Lost in Space, Netflix, Seizoen 2, Molly Parker, Toby Stephens, MAxwell jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall

Populair nieuws