Promo aflevering 7 'Game of Thrones' seizoen 4

Promo aflevering 7 Game of Thrones seizoen 4

Tyrion krijgt hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot.

Jim Pedd, 12 mei 2014 11:13


Er is weer een promo vrijgegeven van Game of Thrones. Bovenstaande promo is voor aflevering zeven van het vierde seizoen, Mockingbird. De titel refereert naar het persoonlijke embleem van Lord Petyr Baelish (Aidan Gillen). Het is overigens de laatste aflevering vóór de mini-pauze van HBO. De achtste aflevering van het seizoen gaat niet op 25 mei in première, maar op 1 juni, vanwege Memorial Day.

Voordat het zover is, moeten we echter nog Mockingbird kijken. Deze is in Nederland op maandag 19 mei te zien, van 20:30 tot 21:30. Hierin krijgt Tyrion (Peter Dinklage) hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Daario (Michiel Huisman) smeekt Dany (Emilia Clarke) om hem te laten doen waar hij goed in is. Jons (Kit Harington) waarschuwingen over de kwetsbaarheid van de Muur zijn aan dovemans oren gericht. Brienne (Gwendoline Christie) heeft een nieuwe missie, die ze samen met Pod (Daniel Portman) probeert te volbrengen.

De aflevering is geschreven door showrunners David Benioff en D.B. Weiss en geregisseerd door Alik Shakharov. Vanavond is in Nederland nog de aflevering The Laws of Gods and Men te zien. Bekijk hier de promo van die aflevering.

Lees meer over: game of thrones, promo, aflevering 7, seizoen 4, mockingbird, lord petyr baelish, aidan gillen, peter dinklage, michiel huisman, emilia clarke, kit harington, gwendoline christie, daniel portman, george rr martin, a song of ice and fire

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws