Bekijk het logo van Marvel's 'Agent Carter'

Bekijk het logo van Marvel's Agent Carter

De serie volgt geheim agent Peggy Carter.

Jim Pedd, 12-05-2014 09:38

Het is nog maar een paar dagen geleden dat ABC officieel groen licht heeft gegeven aan zijn serie over het personage Peggy Carter. Nu heeft Marvel Entertainment het logo van de serie al vrijgegeven, dat je hierboven kunt zien. De dramaserie is gebaseerd op de One-Shot die op de DVD en Blu-Ray uitgave van Iron Man 3 te zien was.
De serie speelt zich af in 1946, als het pas net vrede is. Peggy Carter, gespeeld door Hayley Atwell, voelt zich gemarginaliseerd, nu de mannen van het leger langzaam terug naar huis keren. Terwijl ze werkt voor het topgeheime SSR (Strategic Scientific Reserve), moet Peggy een balans vinden enerzijds tussen het administratieve werk en het uitvoeren van geheime missies voor Howard Stark en anderzijds het leven als een alleenstaande vrouw in de Verenigde Staten. En dat terwijl ze pas net de grote liefde van haar leven verloren heeft, Steve Rogers.

Marvel's Agent Carter wordt geproduceerd door Christopher Markus, Steve McFeely, Tara Butters, Michele Fazekas, Kevin Feige, Louis D'Esposito en Jeph Loeb.

Lees meer over: marvels agent carter, peggy carter, one shot, iron man 3, marvel, abc, hayley atwell, howard stark, steve rogers, christopher markus, steve mcfeely, tara butters, michele fazekas, kevin feige, louis desposito, jeph loeb

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws