Preview aflevering 6 'Westworld'!

Preview aflevering 6 'Westworld'!

Phase Space is maandagochtend te zien.

Jim Pedd, 23 mei 2018 om 16:38

HBO heeft een preview vrijgegeven voor de zesde aflevering van het tweede seizoen van Westworld. De aflevering heet Phase Space en heeft nog geen synopsis. Wel weten we dat deze zondag te zien zal zijn in de Verenigde Staten en vanaf maandagochtend op Ziggo Movies & Series XL.
De aflevering zal vermoedelijk de draad oppikken van de vele verhaallijnen die afgelopen aflevering grotendeels genegeerd werden. Die speelde zich namelijk voornamelijk af in Shogun World en had daardoor nauwelijks tijd voor mensen als Bernard en Dolores. Het wordt dankzij de onderstaande spot duidelijk dat daar in elk geval weer naar gekeken wordt.

Ook heeft het er alle schijn van dat steeds meer mysteries onthuld zullen worden. Zo lijken we Arnold weer te zien en ziet het ernaar uit dat Bernard de schimmige mysteries van het park steeds meer weet te onthullen. Voor een serie die zo geheimzinnig is als Westworld, krijgen we ineens wel heel veel antwoorden. Maar niets is wat het lijkt, dus laten we het maar houden bij onderstaande preview.


Lees meer over: Westworld, HBO, Preview, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Seizoen 2, Aflevering 6, Phase Space

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws