Onthullende synopsis S4 'Legends of Tomorrow'!

Onthullende synopsis S4 Legends of Tomorrow!

Constantine schiet te hulp.

Jim Pedd, 23 mei 2018 om 14:32

Een nieuwe poster en synopsis hebben het team van het vierde seizoen van DC-serie Legends of Tomorrow onthuld. De nieuwe reeks zal voortborduren op de niet bepaald soepele relatie tussen het nieuwe Time Bureau en de Legends. Dat ziet er als volgt uit:
Nadat ze de demoon Mallus verslagen hebben door hem dood te knuffelen met een gigantisch knuffeldier genaamd Beebo, zijn de Legends er klaar voor om het rustiger aan te doen. Sara en haar team voegen zich bij Ava Sharpe en het Time Bureau om de laatste anachronismes op te ruimen. Dat lijkt eenvoudig, tot Constantine ten tonele verschijnt en hen informeert dat ze, met het oplossen van een groot probleem, een ander, veel groter probleem geschapen hebben. Toen de Legends de tijd lieten verkruimelen om Mallus vrij te laten en te verslaan, verzachtte de barrière tussen werelden. De geschiedenis zit nu vol met ‘Fugitives’, magische wezens uit mythen, sprookjes en legenden. De Fugitives waren uit de tijd verbannen door mensen als Constantine, maar keren in drommen terug naar onze wereld en veroorzaken veel rommel. Daar het Time Bureau het niet heeft op magie en er ook niet de middelen voor heeft om dat te bestrijden, moeten de Legends samenwerken met ieders favoriete demonoloog om de geschiedenis weer te repareren.

Sara en Constantine krijgen hulp van de compassievolle uitvinder Ray Palmer, de heethoofdige ex-veroordeelde Mick Rory, rebellerende totem-drager Zari en de historicus met gebroken hart Nata, om de wereld te redden - en hun nalatenschap. Het het de bekende amusement van de Legends, die allerlei historische evenementen zien, en beroemde mensen tegenkomen, aangevuld met wat magische gekkigheid!
Lees meer over: Legends of Tomorrow, DC, The CW

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws