search
Eerste castleden voor HBO's 'Watchmen'!
Series / Nieuws

Eerste castleden voor HBO's 'Watchmen'!

Wie worden de nieuwe helden?

Damon Lindelof werkt hard aan een nieuwe versie van Watchmen. Nadat hij bekend maakte dat er uitgebreid gekeken wordt naar een balans tussen het schrijven van een vervolg en het origineel eren, zijn er nu de eerste castleden.


Deadline meldt dat Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, Louis Gossett Jr., en Andrew Howard allemaal getekend hebben voor een onbekende rol. Of zij enkel in de pilot voor HBO spelen, of ook een bredere rol hebben is niet bekend. Bronnen van Deadline stellen in elk geval dat minstens een van de de castleden mogelijk regular wordt.

De graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons werd in 1986 uitgegeven en speelt zich in een alternatieve realiteit af. Centraal staat een wereld waarin superhelden al decennia echt zijn en de gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis een andere wending gegeven hebben. In de jaren tachtig mogen zij niet meer actief zijn, maar werken een aantal van hen nog voor de regering. Als een prominente held vermoord wordt, komt een complexe groep oud-helden terug uit pensioen om de raadselachtige moord te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen