De series die in juni op Netflix verschijnen

De series die in juni op Netflix verschijnen

Met veel nieuwe hits, waaronder Luke Cage!

Jim Pedd, 26 mei 2018 om 19:24

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Nieuwe seizoenen
1 juni: November 13: Fluctuat Nec Mergitur (seizoen 1)
Documentairereeks over de terroristische aanslagen op Parijs op 13 november 2015. Een intieme blik op het verhaal van enkele van de mensen die ze meemaakten.


1 juni: You Me Her (seizoen 1)
Een komisch drama over een koppel dat een three-way relationship heeft. Zij hebben daarbij te maken met de nodige problemen, want hoe zorg je ervoor dat je in balans blijft?


1 juni: New Girl (seizoen 6)
Zesde en op een na laatste seizoen over Jess, een jonge vrouw die besluit samen te wonen met drie alleenstaande mannen. Hun gedrag is heel apart, allemaal zijn ze behoorlijk interessant en leidt tot hilarische avonturen.


1 juni: The Americans (seizoen 5)
Het is een van de beste dramaseries die er zijn: The Americans. In het vijfde seizoen lopen de psanningen binnen de familie steeds verder op, nu de kinderen helemaal gewend zijn aan de Verenigde Staten.


8 juni: Marcella (seizoen 2)
Marcella Backland vertrok bij de Metropolitan Police voor haar gezin. Maar haar man verliet haar daarna. Waarop ze weer aan de slag gaat voor de politie en een gevaarlijke moord met bekende elementen moet onderzoeken.


8 juni: Sense 8: Finale
Na het tweede seizoen trok Netflix de stekker uit deze dure serie. Maar de makers mochten het geheel afronden en dus zien we in deze film hoe de Sensates proberen het leven veiliger te maken.


15 juni: The Ranch (seizoen 5)
De zoon van een rancher uit Colorado keert na een mislukte sportcarrière terug naar huis. Hij moet daar de familiezaak leiden, met wisselend resultaat.


18 juni: Unsolved: Tupac & Biggie (seizoen 1)
Een scripted true crime serie, die kijkt naar het moordonderzoek op Tupac Shakur en Biggie Smalls.


22 juni: Luke Cage (seizoen 2)
Luke Cage is nu beroemd in Harlem en dat brengt de nodige problemen met zich mee, en ook een tegenstander die net zo onbreekbaar blijkt als hijzelf.


29 juni: Glow (seizoen 2)
Een blik op de persoonlijke en professionele levens van een groep vrouwen die werken voor een worstelorganisatie in Los Angeles.


29 juni: Nailed It! (seizoen 2)
Thuisbakkers moeten voor een prijs van 10.000 dollar hun beste beentje voor zetten en proberen de beste producten te bakken.Wekelijks een nieuwe aflevering
Vanaf 22 juni elke vrijdag een aflevering van het derde seizoen van Shooter.


Kinderseries
15 juni: Voltron: Legendary Defender (seizoen 5)
Vijf tieners worden de laatste verdedigingslinie voor het melkwegstelsel dat zich in een grote strijd bevindt met een buitenaardse kracht, die geleid wordt door de kwaadaardige King Zarkon.


Lees meer over: Netflix, Overzicht

Populair nieuws