Netflix onthult 'The Magic Order' - wordt het ook een serie?

Netflix onthult 'The Magic Order' comic!

Check de trailer.

Bram de Groot, 1 juni 2018 08:00


In augustus 2017 kocht Netflix de comic-uitgever Millarworld, opgericht door comicbook-goeroe Mark Millar. Er werd gelijk aangekondigd dat Millar originele verhalen zou gaan opleveren voor Netflix. De eerste is nu een feit. Het betreft Netflix' eerste comic, met de titel Mark Millar. Check hierboven de trailer!

De comic is geschreven door Millar en de tekeningen komen van Olivier Coipel (Thor, The Avengers, The Amazing Spider-Man), een grootheid van Marvel. De strip gaat over een wereld waarin nog nooit een monster gezien is en de Magic Order is de reden waarom we 's nachts rustig kunnen slapen. Vijf families nemen het op tegen een slechterik die ze één voor één wil verwoesten. De families leven overdag een gewoon leven, maar 's nachts zijn ze tovenaars!

Er verschijnt een reeks van zes comics. Naar verwachting wordt deze reeks ook verfilmd, mogelijk in een serie en anders in een film(-reeks). De IMDb denkt dat het een tv-serie wordt. Daarnaast zal Netflix ook bestaand materiaal van Millarworld gaan verfilmen.

Op 13 juni komt The Magic Order uit in de stripboekwinkels.

Bron: screenrant

Lees meer over: Netflix, Mark Millar, The Magic Order, Millarworld

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws