search
Gerucht: Norman Reedus krijgt $20+ miljoen voor 'The Walking Dead' hoofdrol
Series / Nieuws

Gerucht: Norman Reedus krijgt $20+ miljoen voor 'The Walking Dead' hoofdrol

Vertrek Andrew Lincoln heeft impact.

Ondanks dat AMC en de acteur zelf nog niets hebben bevestigd wijst alles erop dat Andrew Lincoln (Rick Grimes) de serie The Walking Dead gaat verlaten. Nu meldt The Hollywood Reporter dat Norman Reedus een bedrag van meer dan $20 miljoen aangeboden heeft gekregen als hij de hoofdrol wil oppakken in de zombieserie.


Reedus speelt in The Walking Dead de rol van Daryl Dixon, als bijrol in seizoen 1 en sinds seizoen 2 als vast personage. Reedus' personage is een origineel personage voor de serie. Daryl is namelijk niet te zien in de comics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard.

En dan is er ook iets meer nieuws rond Lauren Cohan, de actrice die sinds seizoen 2 te zien is als het belangrijke personage Maggie. Ook zij gaat volgens The Hollywood Reporter de show verlaten.

Eerder werd gemeld dat zij zes van de acht afleveringen van de eerste seizoenshelft te zien zou zijn, maar nu meent THR te weten dat ook zij niet terugkeert voor de tweede seizoenshelft. Volgens de site zou ze geen tijd hebben voor The Walking Dead, aangezien ze ook op moet komen dagen voor ABC's tv-serie Whiskey Cavalier. Daarnaast meldt THR dat AMC haar salaris niet gelijk wou trekken met het salaris van haar mannelijke collega's.

The Walking Dead keert eind dit jaar terug en de opnames zijn al gestart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen