De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Jim Pedd, 10 juni 2018 om 16:43

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Na twee seizoenen kwam de serie van de Wachowski zussen al tot een eind. Maar Netflix besloot hen wel de kans te geven het verhaal af te ronden en die afronding is sinds deze week op Netflix Nederland te streamen. De Sensates moeten samenwerken in een poging hun gelijken voor altijd te redden.


Martha Stewart is een van de bekendste bakkers van het Verenigd Koninkrijk. In deze show demonstreert ze de technieken die iedereen zou moeten kennen om thuis de beste baksels te maken.


Heb je je ooit voor kunnen stellen hoe het zou zijn om in de bak te zitten? Vind je dat eng? Wacht dan tot je deze documentaireserie gezien hebt, waarin Paul Connelly je meeneemt naar buitenlandse gevangenissen en de omstandigheden waarin sommige gevangenen verkeren.


Een rechtbankthriller. Maar dan wel een echte. In 2001 werd schrijver Michael Peterson aangeklaagd voor de moord op zijn vrouw, Kathleen, wiens lichaam op de trap in een plas bloed aangetroffen werd. Deze documentaire bevat onderhand meer twists dan een gemiddelde bestseller.


Marcella Backland vertrok omwille van haar familie bij de Metropolitan Police. Maar al vrij snel daarna verliet haar echtgenoot haar en besloot ze terug te keren. Meteen krijgt ze een gruwelijk moordmysterie op te lossen, dat bekende elementen bevat…Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The 100 (2014) - S05E05
Supergirl (2016) - S03E21
Explained (2018) - S01E05
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E03
Supergirl (2015) - S03E21
The Originals (2013) - S05E06


Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderserie
The Hollow (2018 | 1 seizoen)
Treehouse Detectives (2018 | 1 seizoen()Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: Serietotaal

Lees meer over: Netflix, Topserie, Sense8, Martha Bakes, The Worlds Toughest Prisons, The Staircase, Marcella

Populair nieuws