Titel nieuwe 'Game of Thrones' mogelijk 'The Long Night'

Nieuwe 'Game of Thrones' titel bekend?

George R.R. Martin hint naar verhaallijn.

Bram de Groot, 12 juni 2018 om 20:09

Onlangs werd duidelijk dat de spin-off van Game of Thrones een prequel wordt die zich duizenden jaren voor het origineel afspeelt. De serie zal vooral de herkomst van bepaalde personages of ingrediƫnten laten zien. Nu heeft George R.R. Martin dit via zijn blog bevestigd en aangegeven dat alle GoT-projecten prequels zijn. Ook weet hij al een titel voor de prequel-pilot/serie.
"Alle opvolgers die we aan het ontwikkelen zijn, zijn prequels, zoals ik eerder zei. Deze zet de PRE echt in prequel, want deze speelt zich niet 90 jaar eerder dan Game of Thrones (zoals Dunk & Egg) af, of een paar 100 jaar, maar eerder 10.000 jaar (nou ja, ervan uitgaande dat de mondelinge geschiedenissen van de First Men kloppen, maar er zijn maesters bij de Citadel die volhouden dat het maar half zo lang is geweest).

We zitten natuurlijk nog erg vroeg in het proces, met de pilot-bestelling net binnen, dus we hebben nog geen regisseur, nog geen cast, nog een locatie, en zelfs nog geen titel. (Mijn keuze zou 'THE LONG NIGHT' zijn, wat alles omvattend is, maar het zou me verbazen als dat is waarvoor we kiezen. Het is waarschijnlijker dat HBO de term 'Game of Thrones' ergens zal willen gebruiken. Vroeg of laat zullen we het weten)."


'The Long Night' is in Game of Thrones een historische gebeurtenis in Westeros. De winter duurde toen een complete generatie. Dit was ook de periode waarin de Children of the Forest de White Walkers creƫerden, Bran the Builder de muur maakte en de legendarische held Azor Ahai zou hebben geleefd.

Martin gaf ook duidelijkheid over de status van de andere projecten. Van de vijf projecten is er al een in de ijskast gezet en nu is er dus voor het project van Jane Goldman een pilot besteld. De andere drie zijn nog "actief in ontwikkeling". Deze spelen zich af in "andere periodes, met andere personages en verhalen."

Martin verwacht dat komende jaren meer pilots worden besteld.

Bron: George R.R. Martin

Lees meer over: Game of Thrones, The Long Night, George R R Martin

Populair nieuws