'Lord of the Rings' draait om bekende personages!

Lord of the Rings draait om bekende personages!

Keren Gandalf, Legolas en Frodo terug?

Jim Pedd, 13 juni 2018 om 10:10

De Lord of the Rings-serie waar Amazon aan werkt, zal ook bekende personages bevatten. Dat bevestigt het hoofd van Amazon Studios vandaag. Of het dan gaat om personages als Frodo, Gandalf en Legolas is niet zeker, want de fictieve wereld van J.R.R. Tolkien is enorm.
“Ik denk dat je begrijpt dat we geen remake maken van de films,” begon Jennifer Salke tijdens een interview met Deadline. “Maar we beginnen ook niet helemaal opnieuw. Dus er zitten personages waar je van houdt in.” Welke dat zijn wilde ze niet vertellen. Wel liet ze nog weten dat er wel degelijk gesprekken worden gevoerd met Peter Jackson over zijn eventuele bemoeienis.

“Daar zitten we echt middenin. We vragen ons af hoe veel hij ermee te maken wil hebben, of hoe weinig,” ging Salke verder. “Ik weet dat er wat discussies zijn gevoerd, en hij wat dingen heeft gezegd. Maar het laatste dat ik hierover gehoord heb, is dat er gekeken wordt hoe veel, of hoe weinig hij hiermee te maken wil hebben.”

De televisieserie schijnt volgens de geruchten te draaien om Aragorn, maar dat is niet bevestigd. Wel weten we dat Amazon een productiebudget van 500 miljoen dollar ter beschikking stelt en een totaal van nog eens 500 miljoen dollar in de rechten stak.

Bron: Deadline

Lees meer over: Amazon, Lord of the Rings, Peter Jackson, Jennifer Salke, JRR Tolkien

Populair nieuws