search

Ons nieuws van woensdag 13 juni 2018

Starz gunt 'Vida' een tweede seizoen
Series / Nieuws

Starz gunt 'Vida' een tweede seizoen

Het verhaal van de twee Latina zusjes gaat verder!

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

In de Verenigde Staten is de serie 'Vida' van Starz één van de best onthaalde en best bekeken series van de voorbije periode. Het is dan ook niet zo vreemd dat het drama van Starz snel nadat het eerste deel werd afgeklokt kon rekenen op de bekendmaking van een vervolg. Ondanks het feit dat het eerste seizoen amper bestond uit 6 afleveringen die samen goed waren voor niet meer dan 3 uur aan televisie wisten de Latina zusjes Emma en Lyn duidelijk toch heel wat harten te veroveren.

In de serie 'Vida' maken we dus kennis met de zusjes Emma en Lyn welke worden gespeeld door Mishel Prada en Melissa Barrera. De beide zussen kiezen er na de dood van hun moeder voor om terug te keren naar hun geboorteplaats East Los Angeles waar ze uiteindelijk de beslissing zullen nemen om niet alleen de bar die hun moeder hen heeft nagelaten te herstellen, maar ook het appartementencomplex te runnen die ze nu bezitten.

Ongetwijfeld kijken heel wat mensen nu al uit naar wat het tweede seizoen van deze reeks allemaal nog voor hen zal in petto hebben. Ben jij daar één van?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer Marvel-/Netflix-serie 'Luke Cage' S2!!
Series / Trailer

Nieuwe trailer Marvel-/Netflix-serie 'Luke Cage' S2!!

Op 22 juni kunnen we zien hoe Cage het opneemt tegen de boosaardige Bushmaster.

Met nog maar een dikke week te gaan tot het nieuwe seizoen, heeft Netflix nu een nieuwe trailer van Luke Cage S2 online geplaatst. Alfre Woodards personage Mariah Dillard staat centraal in het nieuwe beeldmateriaal.

In de trailer wordt Mariah geconfronteerd met een grote bedreiging: de haast onverslaanbare Bushmaster. Deze schurk kent alle geheimen van Mariah en staat voor alles wat zij verafschuwt.

Luke Cage, ondertussen een beroemdheid in Harlem wegens zijn kogelvrije huid, weet door het conflict dat Mariah heeft met Bushmaster niet of hij deze strijd moet negeren of het moet opnemen tegen de meedogenloze bad guy.

De hoofdrollen in Luke Cage worden gespeeld door Mike Colter, Simone Missick, Rosario Dawson, Theo Rossi en Finn Jones. Cheo Hodari Coker doet opnieuw dienst als showrunner. De nieuwe afleveringen worden op 22 juni a.s. beschikbaar gesteld door Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's zesde seizoen 'House of Cards'!
Series / Foto's

Eerste foto's zesde seizoen 'House of Cards'!

Ditmaal geen Frank, maar alleen Claire Underwood.

Er zijn voor het eerst foto's vrijgegeven van het zesde seizoen van House of Cards. Dat seizoen moet het verhaal van de Underwoods afronden, maar doet dat zonder Kevin Spacey. In plaats daarvan neemt Robin Wright het roer over en zal de serie enkel om Claire Underwood draaien in de laatste paar afleveringen.

De twee foto's die Netflix heeft vrijgegeven, laten zien dat Claire zich nu in het centrum van de Amerikaanse macht bevindt. Gek is dat niet: ze is nu immers president van de Verenigde Staten en zal in die rol moeten proberen te overleven tegen alle vijanden die zij samen met Frank gemaakt heeft in de afgelopen vijf seizoenen.


House of Cards keert dit jaar nog terug met acht afleveringen. De bedoeling was oorspronkelijk om weer een rol voor Spacey te hebben, maar nadat de acteur beschuldigd werd van seksueel misbruik, werd besloten hem uit de serie te schrijven. Hoe de serie met het vertrek van zijn voornaamste hoofdrolspeler omgaat is nog niet duidelijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' draait om bekende personages!
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' draait om bekende personages!

Keren Gandalf, Legolas en Frodo terug?

De Lord of the Rings-serie waar Amazon aan werkt, zal ook bekende personages bevatten. Dat bevestigt het hoofd van Amazon Studios vandaag. Of het dan gaat om personages als Frodo, Gandalf en Legolas is niet zeker, want de fictieve wereld van J.R.R. Tolkien is enorm.

"Ik denk dat je begrijpt dat we geen remake maken van de films," begon Jennifer Salke tijdens een interview met Deadline. "Maar we beginnen ook niet helemaal opnieuw. Dus er zitten personages waar je van houdt in." Welke dat zijn wilde ze niet vertellen. Wel liet ze nog weten dat er wel degelijk gesprekken worden gevoerd met Peter Jackson over zijn eventuele bemoeienis.

"Daar zitten we echt middenin. We vragen ons af hoe veel hij ermee te maken wil hebben, of hoe weinig," ging Salke verder. "Ik weet dat er wat discussies zijn gevoerd, en hij wat dingen heeft gezegd. Maar het laatste dat ik hierover gehoord heb, is dat er gekeken wordt hoe veel, of hoe weinig hij hiermee te maken wil hebben."

De televisieserie schijnt volgens de geruchten te draaien om Aragorn, maar dat is niet bevestigd. Wel weten we dat Amazon een productiebudget van 500 miljoen dollar ter beschikking stelt en een totaal van nog eens 500 miljoen dollar in de rechten stak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bestelt serie over Mars-missie
Series / Nieuws

Netflix bestelt serie over Mars-missie

En werkt aan een duistere komedie over de Griekse mythologie.

Netflix blijft maar nieuwe series bestellen. Vandaag is bekend gemaakt dat de streamingdienst niet alleen een serie over een Mars-missie maakt, maar ook eentje die kijkt naar de Griekse mythologie.

Sci-fi serie AWAY
Allereerst de sci-fi serie Away. The Wrap stelt dat producent Jason Katims (Friday Night Lights), toneelschrijver Andrew Hinderaker en regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) de serie maken. Zij mogen tien afleveringen verzorgen voor Netflix en baseren zich losjes op een artikel dat Chris Jones schreef voor Esquire.

Centraal staat de astronaut Emma Green, die haar echtgenoot en haar dochter achterlaat op Aarde, om leiding te geven aan een internationale bemanning op een missie van een jaar naar Mars.

Grieks drama KAOS
Dan is er nog de dramaserie Kaos, waar Deadline over schrijft. Deze show wordt gemaakt door Charlie Covell, die eerder met Netflix werkte aan de megahit The End of the F--king World. Die duistere komedie draait op een duo van gestoorde Britse tieners die een roadtrip ondernemen.

Kaos moet ook een komische serie worden, en ook net als de andere serie van Covell behoorlijk duister zijn. Het is een nieuwe blik op de Griekse mythologie, maar dan in een moderne setting, waarbij thema's als genderpolitiek, macht en de onderwereld centraal staan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.