'Lord of the Rings' in 2021 te zien!

'Lord of the Rings' in 2021 te zien!

Amazon zet er vaart achter.

Jim Pedd, 14 juni 2018 om 12:11

Heel langzaam druppelen er details naar buiten rond Lord of the Rings, de televisieserie waarvan Amazon hoopt dat het een Game of Thrones-achtige hit wordt die mensen massaal naar zijn streamingdienst lokt. In een interview met The Hollywood Reporter laat studiohoofd Jennifer Salke weten dat de serie er vermoedelijk in 2021 komt.
“De productie zal over twee jaar beginnen en de hoop is dat we in 2021 kunnen beginnen met uitzenden,” begon Salke. “Maar er zijn ook mensen die hopen dat we al in 2020 kunnen beginnen met uitzenden.”

Nieuws rond de serie is uiterst interessant. Amazon zou zo’n 1 miljard dollar in de serie steken, in de productie en de rechten op de franchise van schrijver J.R.R. Tolkien. Verder zou de serie draaien om personages die we al kennen, al is niet bekend welke personages dat zijn. Duidelijk is wel dat het de bedoeling is een overkoepelend verhaal te vertellen.

Momenteel voert Amazon gesprekken met “verschillende groepen schrijvers” voor de serie. De hoop is er zo snel mogelijk een “grootschalige, meeslepende serie van te maken die de best mogelijke is.”

Bron: THR

Lees meer over: Amazon, Lord of the Rings, Peter Jackson, Jennifer Salke, JRR Tolkien

Populair nieuws