De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Welke series kan je vanaf deze week bingen?

Jim Pedd, 24 juni 2018 om 15:25

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
Luke Cage is bekend geworden in New York en dat zorgt dit tweede seizoen voor flinke problemen. Maar samen met Simone Missick en Theo Rossi, weet de man met onbreekbare huid in Harlem een veilige buurt op te bouwen…


Een True Crime-serie die draait om de moordonderzoeken op Tupac Shakur en Biggie Smalls. Centraal staat het politieonderzoek naar de drive-by shooting van Tupac in Las Vegas, waardoor hij in september 1996 op 25-jarige leeftijd op het leven kwam. Biggie werd ook vermoord door een onbekende voorbijganger, in maart 1997 en overleed op 24-jarige leeftijd.


Hugo Sanchez krijgt de taak om de Cuervos te leiden in een Duel of the BIrds toernooi, ondanks dat zijn persoonlijke leven hem weer de familiezaak indwingt.


Het derde seizoen over Kara Zor-El staat online, het nichtje van Kal-El, dat als zijn beschermeling mee naar de Aarde werd gestuurd en later aankwam. Zij neemt de taak op zich net als haar beroemde neef de stad en de wereld te beschermen!


De eerste competitive canabis cooking show. Twee chefs moeten heerlijke gerechten zien te koken, en doen dat voor een panel van beroemdheden. En in elk gerecht staat marihuana centraal.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E08
Explained (2018) - S01E07
Shooter (2016) - S03E01
The 100 (2014) - S05E06
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E05Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
The Vietnam War (1 seizoen | 2017)

Kinderserie

Simon (1 seizoen | 2016)
Steven Universe (1 seizoen | 2013)
Tijd voor Avontuur (3 seizoenen | 2011)Lees meer over: Netflix, Topseries, Vijf, Luke Cage, Unsolved, La Balada de Hugo Sanchez, Supergirl, Cooking On High

Populair nieuws