search
'Dear White People' krijgt derde seizoen op Netflix
Series / Nieuws

'Dear White People' krijgt derde seizoen op Netflix

De serie is zeer geliefde bij niet alleen de fans, maar ook bij de critics.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Dear White People'. Na twee geslaagde seizoenen werd inmiddels door Giancarlo Esposito bekend gemaakt dat er met zekerheid een derde seizoen zal verschijnen op Netflix. Het nieuws met betrekking tot het derde seizoen komt er slechts één maand nadat seizoen twee is verschenen op de streamingservice. De bekendmaking van een derde seizoen zou zomaar een boost kunnen geven aan de Emmy campagne van de reeks. De serie geniet een bijzondere populariteit bij de critics waardoor de toekomst van 'Dear White People' er zeer rooskleurig uitziet.


De serie is een variant op de oorspronkelijke en gelijknamige film van Justin Simien welke verscheen in het jaar 2014. De reeks focust zich op de zwarte studenten van de Winchester University die hun weg proberen te vinden in een wereld die gedomineerd wordt door blanken. In de reeks zijn verschillende 'gevoelige' issues aangekaart waaronder interraciale dating evenals het plegen van een abortus. Het feit dat de cast geen enkele uitdaging of geen enkel gevoelig onderwerp uit de weg gaat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van de serie.

Ben je nog niet bekend met 'Dear White People', maar wil je daar graag verandering in brengen? De eerste twee seizoenen kunnen momenteel bekeken worden op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen