De series die in juli op Netflix verschijnen

De series die in juli op Netflix verschijnen

Weer flink wat topseries!

Jim Pedd, 25 juni 2018 om 23:39

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

3 juli: Good Girls (seizoen 1)
Drie moeders uit de suburbs zijn wanhopig. Ze moeten iets doen om hun levens weer op de rails te krijgen en riskeren daarom alles, om hun levens weer in ere te herstellen.

6 juli: Comedians in Cars Getting Coffee: New 2018: Freshly Brewed (seizoen 1)
Jerry Seinfeld neemt zijn vrienden mee voor een kopje koffie en een ritje in een klassieke auto. Samen vertellen ze verhalen, en halen ze herinneringen op uit het verleden.

6 juli: Anne with an E (seizoen 2)
De avonturen van een jong weesmeisje dat eind negentiende eeuw leeft. Anne probeert een manier te vinden om te leven op Prince Edward Island. Gebaseerd op de boekenreeks van L.M. Montgomery.

6 juli: First Team: Juventus (deel B)
Volg de beroemde voetbalclub Juventus op en naast het veld, als ze proberen voor de zevende maal opnieuw de Italiaanse titel te winnen en de glorie van de Champions League te behalen.

6 juli: Inside the World Toughest Prisons (seizoen 2)
Stel je voor dat je in de bak zit. En nu dat je in het buitenland zit. Klinkt erg toch? Deze serie laat zien hoe het leven in de buitenlandse gevangenis is.

6 juli: Somebody Feed Phil: The Second Course (seizoen 2)
Phil reist rond de wereld. Hij proeft samen met vrienden en een goed gevoel voor humor een reeks verschillende gerechten.

6 juli: Free Rein (seizoen 2)
Nadat de vijftienjarige Zoe bevriend raakt met een mysterieus paard, vindt ze in zich de kracht om om te gaan met al haar problemen.

10 juli: Drug Lords (seizoen 2)
Een documentaireserie die kijkt naar drugsbaronnen en de vorming van kartels over de hele wereld.

13 juli: Archer (seizoen 9)
De opmerkelijke animatieserie Archer draait alweer sinds 2009. Centraal staat geheim agent Sterling Archer, die allerlei avonturen beleeft.

13 juli: The Epic Tales of Captain Underpants (seizoen 1)
Beste vrienden George en Harold halen samen de beste grappen uit op school, allemaal rond het schoolhoofd, wiens alter ego de superheld is die zij bedacht hebben: Captain Underpants.

13 juli: Suits (seizoen 6)
Mike Ross vlucht weg nadat hij verwikkeld raakte in een drugsdeal die imsliep. Hij krijgt uiteindelijk werk bij Harvey Specter, de beste advocaat van New York City. Nu, zes seizoenen later, zit het steeds beter met Harvey en Mike.

15 juli: The Joel McHale Show with Joel McHale (deel 2)
Een unscripted show van Joel mcHale, die op absurdistische wijze kijkt naar popcultuur en nieuwsbronnen wereldwijd. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering.

20 juli: Last Chance U (seizoen 2)
Een intense blik op de wereld van junior college football. De verhalen van de spelers maar ook de coaches, zowel in de klas als op het veld.

27 juli: Roman Empire: Reign of Blood - Master of Rome
Een kroniek van Commodus, de keizer wiens heerschappij uiteindelijk het begin van het einde voor het Romeins Keizerrijk betekende.

27 juli: Orange is the New Black (seizoen 6)
Na de opstand is het gevaarlijk om in Litchfield te zijn. De gevolgen van de drie dagen durende opstand staan centraal dit seizoen, en dat zullen de dames nog lang merken.

31 juli: Teen Wolf (seizoen 6, deel 2)
Laatste seizoen over Scott McCall, die samen met zijn beste vrienden Stiles Stilinski en Derek Hales probeert geheim te houden dat hij weerwolf is. Met wisselende resultaten trouwens, laten we eerlijk zijn...


Lees meer over: Netflix, Series, Overzicht

Populair nieuws