search

Ons nieuws van maandag 25 juni 2018

De series die in juli op Netflix verschijnen
Series / Featured

De series die in juli op Netflix verschijnen

Weer flink wat topseries!

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.


3 juli: Good Girls (seizoen 1)
Drie moeders uit de suburbs zijn wanhopig. Ze moeten iets doen om hun levens weer op de rails te krijgen en riskeren daarom alles, om hun levens weer in ere te herstellen.


6 juli: Comedians in Cars Getting Coffee: New 2018: Freshly Brewed (seizoen 1)
Jerry Seinfeld neemt zijn vrienden mee voor een kopje koffie en een ritje in een klassieke auto. Samen vertellen ze verhalen, en halen ze herinneringen op uit het verleden.


6 juli: Anne with an E (seizoen 2)
De avonturen van een jong weesmeisje dat eind negentiende eeuw leeft. Anne probeert een manier te vinden om te leven op Prince Edward Island. Gebaseerd op de boekenreeks van L.M. Montgomery.


6 juli: First Team: Juventus (deel B)
Volg de beroemde voetbalclub Juventus op en naast het veld, als ze proberen voor de zevende maal opnieuw de Italiaanse titel te winnen en de glorie van de Champions League te behalen.


6 juli: Inside the World Toughest Prisons (seizoen 2)
Stel je voor dat je in de bak zit. En nu dat je in het buitenland zit. Klinkt erg toch? Deze serie laat zien hoe het leven in de buitenlandse gevangenis is.


6 juli: Somebody Feed Phil: The Second Course (seizoen 2)
Phil reist rond de wereld. Hij proeft samen met vrienden en een goed gevoel voor humor een reeks verschillende gerechten.


6 juli: Free Rein (seizoen 2)
Nadat de vijftienjarige Zoe bevriend raakt met een mysterieus paard, vindt ze in zich de kracht om om te gaan met al haar problemen.


10 juli: Drug Lords (seizoen 2)
Een documentaireserie die kijkt naar drugsbaronnen en de vorming van kartels over de hele wereld.


13 juli: Archer (seizoen 9)
De opmerkelijke animatieserie Archer draait alweer sinds 2009. Centraal staat geheim agent Sterling Archer, die allerlei avonturen beleeft.


13 juli: The Epic Tales of Captain Underpants (seizoen 1)
Beste vrienden George en Harold halen samen de beste grappen uit op school, allemaal rond het schoolhoofd, wiens alter ego de superheld is die zij bedacht hebben: Captain Underpants.


13 juli: Suits (seizoen 6)
Mike Ross vlucht weg nadat hij verwikkeld raakte in een drugsdeal die imsliep. Hij krijgt uiteindelijk werk bij Harvey Specter, de beste advocaat van New York City. Nu, zes seizoenen later, zit het steeds beter met Harvey en Mike.


15 juli: The Joel McHale Show with Joel McHale (deel 2)
Een unscripted show van Joel mcHale, die op absurdistische wijze kijkt naar popcultuur en nieuwsbronnen wereldwijd. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering.


20 juli: Last Chance U (seizoen 2)
Een intense blik op de wereld van junior college football. De verhalen van de spelers maar ook de coaches, zowel in de klas als op het veld.


27 juli: Roman Empire: Reign of Blood - Master of Rome
Een kroniek van Commodus, de keizer wiens heerschappij uiteindelijk het begin van het einde voor het Romeins Keizerrijk betekende.


27 juli: Orange is the New Black (seizoen 6)
Na de opstand is het gevaarlijk om in Litchfield te zijn. De gevolgen van de drie dagen durende opstand staan centraal dit seizoen, en dat zullen de dames nog lang merken.


31 juli: Teen Wolf (seizoen 6, deel 2)
Laatste seizoen over Scott McCall, die samen met zijn beste vrienden Stiles Stilinski en Derek Hales probeert geheim te houden dat hij weerwolf is. Met wisselende resultaten trouwens, laten we eerlijk zijn...


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dear White People' krijgt derde seizoen op Netflix
Series / Nieuws

'Dear White People' krijgt derde seizoen op Netflix

De serie is zeer geliefde bij niet alleen de fans, maar ook bij de critics.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Dear White People'. Na twee geslaagde seizoenen werd inmiddels door Giancarlo Esposito bekend gemaakt dat er met zekerheid een derde seizoen zal verschijnen op Netflix. Het nieuws met betrekking tot het derde seizoen komt er slechts één maand nadat seizoen twee is verschenen op de streamingservice. De bekendmaking van een derde seizoen zou zomaar een boost kunnen geven aan de Emmy campagne van de reeks. De serie geniet een bijzondere populariteit bij de critics waardoor de toekomst van 'Dear White People' er zeer rooskleurig uitziet.

De serie is een variant op de oorspronkelijke en gelijknamige film van Justin Simien welke verscheen in het jaar 2014. De reeks focust zich op de zwarte studenten van de Winchester University die hun weg proberen te vinden in een wereld die gedomineerd wordt door blanken. In de reeks zijn verschillende 'gevoelige' issues aangekaart waaronder interraciale dating evenals het plegen van een abortus. Het feit dat de cast geen enkele uitdaging of geen enkel gevoelig onderwerp uit de weg gaat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van de serie.

Ben je nog niet bekend met 'Dear White People', maar wil je daar graag verandering in brengen? De eerste twee seizoenen kunnen momenteel bekeken worden op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw nieuw gezicht voor 'The Crown'!
Series / Nieuws

Opnieuw nieuw gezicht voor 'The Crown'!

Derde seizoen wordt duidelijk anders.

Volgens The Live Feed heeft actrice Erin Doherty een belangrijke rol bemachtigd in het derde seizoen van The Crown. De serie van Left Bank Pictures, Sony Pictures Television en Netflix zal een flinke tijdsprong maken en daarom is er een compleet nieuwe cast nodig.

Doherty is bekend van haar rolletje als Jessie Marsh in de BBC-hitserie (Call the Midwife) en ze zal in het nieuwe seizoen van de Netflix-kraker The Crown de rol vervullen van Princess Anne, de dochter van Queen Elizabeth en Prince Philip.

Eerder werd bekend dat in de serie van bedenker Peter Morgan een rol is voor Ben Daniels (Flesh and Bone) als de nieuwe Lord Snowdon. De opnames vinden op dit moment plaats en naar verwachting debuteert het derde seizoen in 2019 op de betaalzender.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chucky keert terug op televisie!
Series / Nieuws

Chucky keert terug op televisie!

De gevaarlijke pop krijgt acht afleveringen in een eigen tv-serie.

Don Mancini. Een naam die vermoedelijk geen lampje doet branden. Maar de titel Child's Play allicht wel. En anders Chucky. De pop die in de jaren tachtig debuteerde, en door de geest van een seriemoordenaar tot leven werd gewekt en een vrouw en haar zoontje lastigvalt, met dodelijke resultaten.

Bedenker Don Mancini laat op zijn Twitter-account weten dat de serie terugkeert. De serie krijgt acht afleveringen, en zal volgen op de vele films die we al zagen. Welk verhaal er precies verteld wordt, weten we niet zeker. Naar verluidt zou Chucky een nieuw oorsprongsverhaal krijgen, of in elk geval een boel mensen gaan lastigvallen en vermoorden.

De franchise had ooit horrorwortels, maar is tegenwoordig eerder komisch van aard. Daar lijkt met de video van Mancini toch wel eens verandering in te kunnen komen; het geheel doet denken aan de film uit 1988 waarmee de franchise gelanceerd werd en dat wijst op een echte horrorserie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Lynch wil vierde seizoen 'Twin Peaks' maken!
Series / Nieuws

David Lynch wil vierde seizoen 'Twin Peaks' maken!

Maar er zijn obstakels.

Twin Peaks-bedenker David Lynch stelt dat een terugkeer naar de serie die hij dik twee decennia geleden lanceerde, mogelijk is. Sterker nog: de serie "roept" hem. Lynch lijkt er daarmee op te hinten dat er een vierde seizoen kan komen; maar er zijn obstakels op het pad daar naartoe.

Tijdens een Q&A werd Lynch gevraagd of een eventuele terugkeer mogelijk zou zijn. Hij liet het volgende weten: "Het roept me. Maar er zijn veel verstoringen." Waarmee Lynch erop hint dat een terugkeer inderdaad tot de mogelijkheden behoort. Eerder al vertelde hij dat een eventueel nieuw seizoen gewoon zou kunnen komen, gebaseerd op het einde van de derde reeks.

Twin Peaks: The Return heeft niet alleen fans, er zijn ook critici. Het tempo van de nieuwe reeks zou te laag liggen en de serie zou een verhaal vertellen dat strakker en sneller kon. Maar tegelijk zijn er ook genoeg fans en die willen dolgraag een vierde reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen