Veel nieuw beeldmateriaal in featurette 'Gotham'

Ben McKenzie speelt de jonge rechercheur Jim Gordon.

Zilko Tarici, 14-05-2014 16:02


Fox heeft een nieuwe featurette van Gotham vrijgegeven. Het kijkje achter de schermen bevat een groot aantal nieuwe beelden, maar laat ook de makers en de cast van de serie aan het woord. Gotham moet dit najaar op de buis te zien zijn.

Showrunner Bruno Heller laat verder in de featurette, die je hierboven kunt bekijken, weten dat Gotham niet alleen de oorsprong van de Joker laat zien, maar ook van Scarecrow.

De serie Gotham richt zich op een jonge James Gordon in zijn jaren voordat Gotham City werd beschermd door Bruce Wayne als Batman. De jonge Bruce zal ook een rol spelen in de serie, maar de focus ligt voornamelijk op Gordon en de oorsprong van bekende Batman-schurken, zoals The Penguin, Catwoman en The Joker.

De cast van de Gotham bestaat uit acteurs zoals Donal Logue (Harvey Bullock), Ben McKenzie (Detective James Gordon), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle), Sean Pertwee (Alfred), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Erin Richards (Barbara Kean) en Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepoth, alias The Penguin).

Bron: Fox

Lees meer over: gotham, ben mckenzie, danny cannon, robin lord taylor, jada pinkett

Populair nieuws