Opnames 'Lost in Space' seizoen 2 beginnen in september!

Opnames 'Lost in Space' S2 in september

We kunnen het nieuwe seizoen van de scifi-serie waarschijnlijk in het najaar van 2019 verwachten.

Zilko Tarici, 6 juli 2018 om 10:12

Na een succesvol eerste seizoen dat in april door Netflix beschikbaar werd gesteld, gaat de streamingdienst nu over tot een tweede seizoen van scifi-serie Lost in Space. Vandaag hebben ze aangekondigd wanneer de opnames van de nieuwe afleveringen gaan plaatsvinden.
De moderne interpretatie van de oorspronkelijke klassieke serie uit de jaren '60 speelt zich 30 jaar in de toekomst af en laat zien hoe kolonisatie op buitenaardse planeten realiteit is geworden. We volgen in de serie de familie Robinson, die voor zichzelf een eigen, betere wereld proberen te bewerkstelligen.Toby Stephens, Molly Parker en Parkey Posey spelen de hoofdrollen.

Omega Underground heeft nu bevestigd dat de opnames van het nieuwe seizoen opnieuw in Vancouver zullen plaatsvinden. Deze keer zal dit zijn tussen 4 september 2018 en 30 januari 2019. Het eerste seizoen werd gefilmd in de maanden februari-juli 2017 Qua timing zou dit moeten betekenen dat we het tweede seizoen in het najaar van 2019 moeten kunnen verwachten.

Bron: Netflix

Lees meer over: Lost in Space, Toby Stephens, Molly Parker, Parker Posey, Netflix

Populair nieuws