De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Jim Pedd, 8 juli 2018 om 17:20

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

De avonturen van een weesmeisje dat in de negentiende eeuw leeft. Anne leert het leven te doorstaan op Prince Edward Island, in deze nieuwe verfilming van de klassieke boeken van L.M. Montgomery.


Phil reist rond de wereld. Dat doet hij samen met vrienden en een goed gevoel voor humor. Centraal staat zijn verlangen naar goed eten.


Juventus is een van de bekendste voetbalclubs wereldwijd en probeert voor de zevende keer op rij de Italiaanse titel te winnen.


Jerry Seinfeld stapt elke aflevering weer in een klassieke auto, neemt een komiek mee en samen rijden ze naar een koffietent. Onderweg delen ze verhalen, die vaak erg fascinerend zijn.


Journalist en oud-gevangene Raphael Rowe neemt een filmcrew mee achter de schermen van enkele van ’s werelds hardste gevangenissen.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E08
Explained (2018) - S01E09
Shooter (2016) - S03E03
The 100 (2014) - S05E08
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E07Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Drama
Sacred Games (1 seizoen | 2018)

Cabaret
The Comedy Lineup (1 seizoen | 2018)

Kinderserie
Vrije Teugels (2 seizoenen | 2017)

Komedie
Good Girls (1 seizoen | 2018)
Samantha! (1 seizoen | 2018)

Reality
Project Runway (3 seizoenen | 2010)
Project Runway: Junior (3 seizoenen | 2010)


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: Serietotaal

Lees meer over: Netflix, Vijf topseries, Anne with an E, Somebody Feed Phil, First Team Juventus, Comedians in Cars Getting Coffee, Inside the Worlds Toughest Prisons

Populair nieuws