search
Seizoen twaalf laatste seizoen 'Two and a Half Men'
Series / Nieuws

Seizoen twaalf laatste seizoen 'Two and a Half Men'

Aan alles komt een einde.

CBS-serie Two and a Half Men komt komend seizoen tot een einde. Nina Tassler vertelde gisteren dat showrunner Chuck Lorre een seizoen-lang durend afsluitend verhaal gepland heeft voor zijn zeer succesvolle comedy. "Hij heeft wat geweldige plannen en grote verrassingen gepland," vertelde Tassler.


De beslissing komt nadat het twaalfde seizoen van de serie begin maart al groen licht kreeg. En dat terwijl normaal steeds opnieuw onderhandeld wordt over een contract voor Jon Cryer en Ashton Kutcher.

De comedy is bijzonder prijzig, dus waarschijnlijk wordt er daarom mee gestopt. Kutcher is sinds seizoen elf de best verdienende comedy-acteur op televisie. Hij kreeg 700.000 dollar per aflevering en tegenspeler Cryer krijgt 620.000 dollar per aflevering. Kijkcijfers zijn nog altijd goed: zo rond de elf en een half miljoen kijkers per aflevering.

Dat is een stuk minder dan toen Charlie Sheen nog hoofdrolspeler was, maar nog altijd net. De serie is natuurlijk ook vrij controversieel. Zo werd Sheen ontslagen na een ruzie met bedenker Lorre en noemde hoofdrolspeler Angus T. Jones de serie vuil en vond hij zichzelf hypocriet. Sinds mei 2013 is hij niet meer te zien geweest in de show.

Zijn jullie blij met het einde of hadden jullie graag meer seizoenen gezien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen