Komt er dan toch geen 'Mad About You' reboot?

Komt er dan toch geen 'Mad About You' reboot?

Geoffrey Ketels, 11 juli 2018 om 16:43

Het leek er lange tijd uitstekend uit te zien voor het verschijnen van een mogelijke 'Mad About You' reboot. Nu zet niemand minder dan Paul Reiser echter een flinke domper op de feestvreugde. De kans dat een dergelijke reboot er daadwerkelijk komt lijkt namelijk inmiddels een flink stuk kleiner te zijn geworden, al ligt de schuld daarvoor wellicht vooral bij Sony.

In een ietwat bizar interview dat Paul Reiser gaf aan de Tampa Bay Times verklaarde hij dat Sony op moment van schrijven aan het uitzoeken is of er een toekomst weggelegd kan zijn voor een 'Mad About You' reboot of niet. Hij stelde in zijn interview; "Wat er op dat niveau precies gebeurt weet ik niet. Sony maakt de deals met wie ze willen. We zullen dus wel zien of het gebeurt. Het kan niet gebeuren... Het zal waarschijnlijk niet gebeuren... Mijn idee is dat het niet gaat gebeuren....

Nochtans zag het er in eerste instantie allemaal goed uit. Niet alleen Paul Reiser, maar ook co-ster Helen Hunt gaven beiden samen met co-creator Danny Jacobsen aan een reboot wel te zien zitten. Mad About You was dan ook tussen 1992 & 1999 een erg succesvolle serie op NBC. Nu lijkt het project echter in de koelkast te zijn gestopt door Sony, duidelijk tot grote frustratie van Reiser.

Was jij een fan van Mad About You en zou jij een reboot wel zien zitten? Wordt ongetwijfeld vervolgd...!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: TV.com

Lees meer over: Mad About You, serie, NBC, reboot

Populair nieuws