Lily Allen wees rol in 'Game of Thrones' af

Lily Allen wees rol in Game of Thrones af

Ze had de zus van Theon Greyjoy kunnen spelen.

Jim Pedd, 16 mei 2014 09:38

Zangeres Lily Allen blijkt de kans te hebben gehad een rol te spelen in de hitserie Game of Thrones. En dat was niet de minste rol. Ze had het aanbod gekregen om de rol van Yara Greyjoy te spelen, de zus van Theon Greyjoy. Dat wilde ze echter niet, omdat de rol van Theon gespeeld wordt door haar echte broer, Alfie Allen.
Vooral de scène waarin Theon en zijn zus Yara elkaar voor het eerst in lange tijd zien, maakt dat Lily weigerde. Daarin vinden behoorlijk incestueuze zaken plaats. ”Ik voelde me daar oncomfortabel bij, omdat ik op een paard moest gaan zitten en hij dan aan me moest zitten en dat soort shit,” vertelde Allen.

”Toen ze me vertelden wat het inhield, bedankte ik voor de eer.” De scène waar Allen naar refereert, vindt plaats in het tweede seizoen de serie, in de aflevering The Night Remembers. Daarin betast Theon zijn zus (gespeeld door Gemma Whelan).

Bron: Variety

Lees meer over: game of thrones, lily allen, yara greyjoy, theon greyjoy, alfie allen, hbo, gemma whelan, incest, the night remembers, scene, controverse

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws