search

Ons nieuws van vrijdag 16 mei 2014

Mike Colter speelt hoofdrol in Ridley Scotts 'Halo'-webproject
Series / Nieuws

Mike Colter speelt hoofdrol in Ridley Scotts 'Halo'-webproject

De film zal naar alle waarschijnlijkheid overlappen met de Halo-serie van Steven Spielberg.

Mike Colter (The Good Wife, The Following) heeft getekend voor de hoofdrol in de door Ridley Scott geproduceerde digitale film Halo. Colter speelt de rol van Marlowe, een rijzende ster in een futuristisch leger die grote moeite heeft met bepaalde aspecten van het militaire industriële complex waar hij woont. Marlowe benadert oorlogssituaties met voorzichtigheid en logica en heeft daardoor een groot aantal trouwe volgelingen onder zijn collega-Spartans.

Tv-regisseur Sergio Mimica-Gezzan zal de webfilm regisseren en Prison Break-bedenker Paul Scheuring zorgt voor het script. Ridley Scott en David Zucker zijn uitvoerende producenten van het project, dat live-action zal zijn en zich qua omvang kan meten met Machinima's webserie Halo 4: Forward Unto Dawn. De digitale film moet voor het einde van het jaar nog verschijnen en zal een toevoeging zijn aan de live-action serie die Steven Spielberg produceert voor Xbox One.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lily Allen wees rol in 'Game of Thrones' af
Series / Nieuws

Lily Allen wees rol in 'Game of Thrones' af

Ze had de zus van Theon Greyjoy kunnen spelen.

Zangeres Lily Allen blijkt de kans te hebben gehad een rol te spelen in de hitserie Game of Thrones. En dat was niet de minste rol. Ze had het aanbod gekregen om de rol van Yara Greyjoy te spelen, de zus van Theon Greyjoy. Dat wilde ze echter niet, omdat de rol van Theon gespeeld wordt door haar echte broer, Alfie Allen.

Vooral de scène waarin Theon en zijn zus Yara elkaar voor het eerst in lange tijd zien, maakt dat Lily weigerde. Daarin vinden behoorlijk incestueuze zaken plaats. "Ik voelde me daar oncomfortabel bij, omdat ik op een paard moest gaan zitten en hij dan aan me moest zitten en dat soort shit," vertelde Allen.

"Toen ze me vertelden wat het inhield, bedankte ik voor de eer." De scène waar Allen naar refereert, vindt plaats in het tweede seizoen de serie, in de aflevering The Night Remembers. Daarin betast Theon zijn zus (gespeeld door Gemma Whelan).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beschrijving 'Arrow' seizoen 3 laat zien wat de toekomst brengt
Series / Nieuws

Beschrijving 'Arrow' seizoen 3 laat zien wat de toekomst brengt

En John Barrowman is gepromoveerd tot vaster castlid.

In de Verenigde Staten was gisteren de laatste aflevering van het tweede seizoen van Arrow op The CW te zien. Nu zijn er wat nieuwtjes rond het volgende en derde seizoen. Er is een synopsis vrijgegeven, die al enigszins iets bekend maakt over wat we kunnen verwachten en verder is er een nieuw vast castlid.

Allereerst echter de synopsis. Deze lijkt te impliceren dat personages als Roy Harper (Colton Haynes) en The Canary (Caily Lotz) grotere rollen krijgen en dat ook Thea Queen (Willa Holland) meer te doen zal hebben.

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair / playboy Oliver Queen (Stephen Amell) vermist. Vijf jaar lang ging men er vanuit dat hij de schipbreuk ook niet overleefd was, maar toen werd hij gevonden op een afgelegen eiland in de Grote Oceaan. Hij keerde terug naar huis, naar Starling City, gebogen om de zaken die zijn familie mis heeft gedaan recht te zetten en tegen het onrecht te vechten. Om dat veilig te kunnen doen, bedacht hij het alter ego Arrow en begon hij samen te werken met ex-militair John Diggle (David Ramsey), computerwetenschapper Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), straatvechter Roy Harper (Colton Haynes) en internationaal huurmoordenaar Sara Lance (Lotz). Tegelijk hield hij dit geheim voor hen die hem het dichtst bij zijn hart staan, waaronder zijn zuster Thea (Holland), die samen ging werken met zijn meest dodelijke vijand. Rivaliteiten en loyaliteiten verschuiven, nu Oliver tegenover zijn grootste uitdaging tot nu toe komt te staan. Gebaseerd op de personages uit de comics en graphic novels van DC Entertainent, komt Arrow uit de stal van Bonanza Productions Inc., in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerend producenten Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg en Sarah Schechter.

Verder zal John Barrowmans Dark Archer zal een grotere rol krijgen in het derde seizoen, gezien onderstaande Tweet van Arrow hoofdrolspeler Stephen Amell.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.