Beschrijving 'Arrow' seizoen 3 laat zien wat de toekomst brengt

En John Barrowman is gepromoveerd tot vaster castlid.

Jim Pedd, 16-05-2014 08:00

In de Verenigde Staten was gisteren de laatste aflevering van het tweede seizoen van Arrow op The CW te zien. Nu zijn er wat nieuwtjes rond het volgende en derde seizoen. Er is een synopsis vrijgegeven, die al enigszins iets bekend maakt over wat we kunnen verwachten en verder is er een nieuw vast castlid.
Allereerst echter de synopsis. Deze lijkt te impliceren dat personages als Roy Harper (Colton Haynes) en The Canary (Caily Lotz) grotere rollen krijgen en dat ook Thea Queen (Willa Holland) meer te doen zal hebben.

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair / playboy Oliver Queen (Stephen Amell) vermist. Vijf jaar lang ging men er vanuit dat hij de schipbreuk ook niet overleefd was, maar toen werd hij gevonden op een afgelegen eiland in de Grote Oceaan. Hij keerde terug naar huis, naar Starling City, gebogen om de zaken die zijn familie mis heeft gedaan recht te zetten en tegen het onrecht te vechten. Om dat veilig te kunnen doen, bedacht hij het alter ego Arrow en begon hij samen te werken met ex-militair John Diggle (David Ramsey), computerwetenschapper Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), straatvechter Roy Harper (Colton Haynes) en internationaal huurmoordenaar Sara Lance (Lotz). Tegelijk hield hij dit geheim voor hen die hem het dichtst bij zijn hart staan, waaronder zijn zuster Thea (Holland), die samen ging werken met zijn meest dodelijke vijand. Rivaliteiten en loyaliteiten verschuiven, nu Oliver tegenover zijn grootste uitdaging tot nu toe komt te staan. Gebaseerd op de personages uit de comics en graphic novels van DC Entertainent, komt Arrow uit de stal van Bonanza Productions Inc., in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerend producenten Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg en Sarah Schechter.

Verder zal John Barrowmans Dark Archer zal een grotere rol krijgen in het derde seizoen, gezien onderstaande Tweet van Arrow hoofdrolspeler Stephen Amell.


Lees meer over: arrow, seizoen 3, the cw, stephen amell, plot, synopsis, colton haynes, caily lotz, willa holland, john barrowman, david ramsey, emily bett rickards, colton haynes

Populair nieuws