search
Lobo in 'Krypton' seizoen 2!
Series / Nieuws

Lobo in 'Krypton' seizoen 2!

En details over Braniac en Doomsday.

Syfy en DC Entertianment hebben prijsgegeven dat het bekende DC-personage Lobo zijn debuut gaat maken in de DC-serie Krypton. Hij zal de grote slechterik zijn in het nieuwe seizoen. Het is nog niet bekend welke acteur de rol gaat invullen.


Lange tijd werd er gesproken over een bioscoopfilm, waaraan regisseur Michael Bay werd gekoppeld. Het personage kwam in 1984 tot leven in de comics van DC, uit de pen van Roger Slifer en Keith Giffen. Lobo is een premiejager en hij is een bijna onverwoestbare anti-held. Hij reist de kosmos rond op een soort motor en in de comics stond hij tegenover onder meer Superman, Hal Jordan, Martian Manhunter en Deathstroke.

In het tweede seizoen keren Brainiac (Blake Ritson) en Doomsday terug en er zullen ook de nodige andere planeten te zien zijn, waaronder Braniacs thuiswereld Colu. Doomsday zal veel meer van zich laten zien, aangezien hij zijn volledige krachten zal loslaten.


Krypton volgt Supermans grootvader Seg-El wiens familie, het Huis van El, is verbannen. Seg-El vecht om de eer van zijn familie te redden en zijn geliefde wereld te redden van de chaos. De serie wordt ontwikkeld door David S. Goyer en debuteerde in maart op de zender Syfy, met tien afleveringen. In 2019 keert Krypton terug.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen