Guillermo Del Toro's 'The Strain' krijgt een premièredatum

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Del Toro en Chuck Hogan.

Zilko Tarici, 17-05-2014 18:01

De Amerikaanse tv-zender FX heeft eindelijk een premièredatum aangekondigd voor hun nieuwe horrorserie The Strain. Op zondag 13 juli zal de eerste aflevering worden uitgezonden. Er is al behoorlijk wat promotiemateriaal verspreid rondom de de serie, maar deze datum liet maar op zich wachten. The Strain is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van befaamd regisseur Guillermo Del Toro en co-schrijver Chuck Hogan.
The Strain vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

Naast Stoll zijn ook o.a. Mia Maestro, Sean Astin en Kevin Durand te zien in de horrorserie, die naar verwachting ergens in juli zijn première zal beleven. Houd SerieTotaal in de gaten voor meer beelden van The Strain.

Bron: FX

Lees meer over: the strain, gullermo del toro, chuck hogan, corey stoll, kevin durand, sean astin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in