'Knightfall' krijgt toch tweede seizoen bij History

'Knightfall' krijgt tweede seizoen bij History

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel!

Geoffrey Ketels, 14 augustus 2018 om 01:54

Toegegeven, het heeft er even slecht uitgezien voor de serie 'Knightfall' van History. Gelukkig lijkt er nu eindelijk licht te zijn aan het einde van de tunnel. Niet alleen heeft History namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een tweede seizoen komt, daarnaast wordt er een opvallende acteur toegevoegd aan de cast. Het gaat hierbij om niemand minder dan de Star Wars acteur 'Mark Hamill'.
De fans van de reeks zagen het even somber in. Dat mag ook wel wanneer het ruim zeven maanden duurt vooraleer het vervolg op het eerste seizoen wordt aangekondigd. In de serie Knightfall volgen we de Tempeliers tijdens hun zoektocht naar de Heilige Graal. Hamill zal de rol van Talus op zich nemen. Talus is een veteraan van de kruisvaarders welke er in is geslaagd om een decennium lang in gevangenschap te overleven.

Niet alleen Mark Hamill is een nieuw lid van de cast. Ook Tom Forbes evenals Genevieve Gaunt zullen te zien zijn in het tweede seizoen van de reeks.Ben jij een fan van Knightfall en kan je al niet wachten tot het tweede seizoen verschijnt?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Knightfall, serie, History

Populair nieuws