search
Eerste foto's 'The Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Foto's

Eerste foto's 'The Chilling Adventures of Sabrina'

De Netflix-serie is vanaf 26 oktober te streamen.

Voor het eerst zijn er foto's gepubliceerd van Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina. De beelden tonen ons hoofdpersoon Sabrina Spellman, die gespeeld wordt door Kiernan Shipka. De actrice ziet er heel anders uit dan de Sabrina die we uit de jaren negentig kennen; het geheel lijkt vooral minder vrolijk en kleurrijk te zijn.


De nieuwe serie focust zich op de pogingen van Sabrina, een jonge heks, die probeert een normaal leven te leiden terwijl ze naar Baxter High gaat. Tegelijk moet ze leren om te gaan met duistere magie en hekserij. Maar de buitenschoolse activiteiten van Sabrina zijn bepaald niet veilig en leiden tot gevaarlijke praktijken waarbij Sabrina en haar vrienden en familie in gevaar komen.

Op het eerste beeld zien we Sabrina in de outfit die we van de comics kennen. Op het tweede beeld zien we hoe Sabrina knielt voor Father Blackwood, een schurk, en omringd wordt door Aunt Zelda, Aunt Hilda en The Weird Sisters. Dat lijkt op een soort ceremonie waarbij Sabrina misschien geaccepteerd wordt als heks. Vanaf 26 oktober is het eerste seizoen in zijn geheel te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen