search

Ons nieuws van woensdag 15 augustus 2018

Hulu-serie 'Castle Rock' krijgt tweede seizoen!
Series / Nieuws

Hulu-serie 'Castle Rock' krijgt tweede seizoen!

Het eerste seizoen van de door Stephen King en J.J. Abrams geproduceerde serie is een daverend succes.

Hulu heeft vandaag laten weten dat ze het groene licht hebben gegeven voor een tweede seizoen van anthology-serie Castle Rock. Het eerste seizoen ging op 25 juli jl. van start en bleek al snel het meest succesvolle eerste seizoen van een Hulu-serie.

Craig Erwich, hoofd van content bij Hulu, vertelde Variety dat het tweede seizoen een 'volledig origineel verhaal' zal krijgen:

"Castle Rock was een zeer origineel van twee van de meest briljante geesten ter wereld. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, maar we hebben ze kunnen overtreffen. De reactie op de serie is overweldigend en het lijkt een van de grote successen van deze seriezomer te worden."

De hoofdrollen in het eerste seizoen van Castle Rock worden gespeeld door Andre Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey, Scott Glenn, Jane Levy en Terry O'Quinn. Het tiendelige seizoen wordt op 12 september a.s. afgesloten met de slotaflevering.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' op zoek naar wolf
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' op zoek naar wolf

The CW zoekt naar een castlid dat ook in seizoen vijf kan spelen.

The CW is voor het vierde seizoen van televisieserie Legends of Tomorrow op zoek naar een acteur die een wolfachtig wezen kan spelen. Hoe het personage gaat heten is niet bekend en helaas zijn er ook geen details over het personage. The CW zoekt echter een acteur die als bovennatuurlijk wezen tevoorschijn kan komen.

Eind vorig seizoen zagen we ineens Constantine verschijnen, en vertelde hij dat het team het op zal moeten nemen tegen mythische wezens. Die hebben zich door de wereld verspreid, nadat de groep een grove fout begin bij het verslaan van hun laatste vijand. Daarbij besloot Constantine de vakantie van de groep te verpesten door te verschijnen met het afgehakte hoofd van een draak.

That Hashtag Show meldt nu dus dat er een wolfachtig wezen gecast wordt. Wie dat ook wordt, de acteur heeft uitzicht op een vijfde seizoen en moet atletisch gebouwd zijn. De bedoeling is dat de persoon een agressief en angstaanjagend personage kan spelen en uiteindelijk gaat samenwerken met de crew van de Waverider.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
S6 'Agents of SHIELD' in juli 2019 te zien
Series / Nieuws

S6 'Agents of SHIELD' in juli 2019 te zien

Het duurt dus nog even.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

ABC-serie Agents of SHIELD krijgt pas over lange tijd een zesde seizoen. Nadat deze lente het vijfde seizoen afgerond werd, was de gedachte dat het gedaan zou zijn voor de Marvel-serie. Dat bleek niet te kloppen; er werd een korter zesde seizoen besteld. Nu blijkt dat dit zesde seizoen in de loop van juli 2019 te zien is.

Fans geloven dat dit mogelijk komt zodat de serie niet hoeft om te gaan met de gevolgen van Marvel-film Avengers: Infinity War. Daarin vermoordde Marvel-schurk Thanos de helft van het universum. De vijfde reeks van de Marvel-serie werd echter vlak daarvoor afgerond.

Tot nu toe is er vrij weinig bekend over de volgende reeks van de serie. Deze zal vermoedelijk het verhaal van de finale van de vijfde reeks oppakken, waarbij het team probeert Fitz te redden. Helaas weten we dat voorlopig nog niet en blijft het afwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's 'The Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Foto's

Eerste foto's 'The Chilling Adventures of Sabrina'

De Netflix-serie is vanaf 26 oktober te streamen.

Voor het eerst zijn er foto's gepubliceerd van Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina. De beelden tonen ons hoofdpersoon Sabrina Spellman, die gespeeld wordt door Kiernan Shipka. De actrice ziet er heel anders uit dan de Sabrina die we uit de jaren negentig kennen; het geheel lijkt vooral minder vrolijk en kleurrijk te zijn.

De nieuwe serie focust zich op de pogingen van Sabrina, een jonge heks, die probeert een normaal leven te leiden terwijl ze naar Baxter High gaat. Tegelijk moet ze leren om te gaan met duistere magie en hekserij. Maar de buitenschoolse activiteiten van Sabrina zijn bepaald niet veilig en leiden tot gevaarlijke praktijken waarbij Sabrina en haar vrienden en familie in gevaar komen.

Op het eerste beeld zien we Sabrina in de outfit die we van de comics kennen. Op het tweede beeld zien we hoe Sabrina knielt voor Father Blackwood, een schurk, en omringd wordt door Aunt Zelda, Aunt Hilda en The Weird Sisters. Dat lijkt op een soort ceremonie waarbij Sabrina misschien geaccepteerd wordt als heks. Vanaf 26 oktober is het eerste seizoen in zijn geheel te streamen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spock gecast in 'Star Trek: Discovery'!
Series / Nieuws

Spock gecast in 'Star Trek: Discovery'!

Eindelijk is bekend wie de acteur is die in de voetsporen van Leonard Nimoy en Zachary Quinto stapt.

Acteur Ethan Peck is gecast in Star Trek: Discovery. Hij zal de rol van Spock op zich nemen in het tweede seizoen van de serie van CBS All Access en krijgt vermoedelijk een grote rol. Spock heeft immers een serieuze band met hoofdpersoon Michael Burnam (Sonequa Martin-Green), die zijn adoptiezus is.

Pecks versie van Spock dient nog onder Captain Christopher Pike (Anson Mount) op de Enterprise, enkele jaren voordat Captain Kirk de kapitein van het schip werd en op de beroemde vijfjarige reis vertrekt. Showrunner Alex Kurtzman vertelt dat er maanden is gezocht naar een acteur die zijn eigen interpretatie naar de rol zou kunnen brengen, "maar de beste kwaliteiten van Spock moeiteloos kan belichamen, voorbij de overduidelijke logica: empathie, intuïtie, compassie, verwarring en verlangen."

"Mr. Spock blijft het enige lid van de oorspronkelijke crew die elk era van Star Trek meegemaakt heeft. Van de geweldige Leonard Nimoy, tot de briljante Zachary Quinto - zij brachten allen een onvergelijkbare menselijkheid naar een personage dat altijd verscheurd wordt tussen logica en emotie." Volgens Kurtzman was Peck meer dan geschikt om in hun voetsporen te stappen.

Opvallend genoeg was Spock helemaal afwezig in de trailer van het tweede seizoen van de serie die tijdens de San Diego Comic-Con werd vrijgegeven. Verwacht wordt dan ook dat hij pas in de tweede helft van het seizoen zijn opwachting maakt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.