'Legends of Tomorrow' op zoek naar wolf

'Legends of Tomorrow' op zoek naar wolf

The CW zoekt naar een castlid dat ook in seizoen vijf kan spelen.

Jim Pedd, 15 augustus 2018 om 14:28

The CW is voor het vierde seizoen van televisieserie Legends of Tomorrow op zoek naar een acteur die een wolfachtig wezen kan spelen. Hoe het personage gaat heten is niet bekend en helaas zijn er ook geen details over het personage. The CW zoekt echter een acteur die als bovennatuurlijk wezen tevoorschijn kan komen.
Eind vorig seizoen zagen we ineens Constantine verschijnen, en vertelde hij dat het team het op zal moeten nemen tegen mythische wezens. Die hebben zich door de wereld verspreid, nadat de groep een grove fout begin bij het verslaan van hun laatste vijand. Daarbij besloot Constantine de vakantie van de groep te verpesten door te verschijnen met het afgehakte hoofd van een draak.

That Hashtag Show meldt nu dus dat er een wolfachtig wezen gecast wordt. Wie dat ook wordt, de acteur heeft uitzicht op een vijfde seizoen en moet atletisch gebouwd zijn. De bedoeling is dat de persoon een agressief en angstaanjagend personage kan spelen en uiteindelijk gaat samenwerken met de crew van de Waverider.


Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arthur Darvill, Phil Klemmer

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws